Krimi10. september 2021

20-årig seriekrænker hærgede i Trige: Nu er han anholdt

Manden er anholdt for en række blufærdighedskrænkelser på unge kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gulpolo_2.jpg
 Foto: politi.dk

Opdateret klokken 12.32: Den 20-årige er blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en psykiaktrisk afdeling efter grundlovsforhøret, oplyser politiet.

En 20-årig mand er torsdag aften anholdt for at stå bag en lang række krænkelser af unge kvinder i Trige i løbet af de seneste uger.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 20-årige krænker mødte selv op på politistationen i Aarhus C torsdag aften klokken 21.00, hvor han erkendte, at det var ham på billederne, som politiet har offentliggjort i sagen.

Han blev anholdt og sigtet for i alt otte forhold.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu har anholdt den formodede gerningsmand, som har skabt meget stor utryghed i området. Det er en sag, der har haft høj prioritet, og vi har efterforsket den intenst og løbende haft patruljer derude.

- Jeg vil gerne takke borgerne for at have bidraget både med tip og med de massive delinger af de billeder, vi offentliggjorde i sagen, siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Manden bliver fredag klokken 11.00 fremstillet i grundlovsforhør, hvor retten skal tage stilling til, om han skal varetægtsfængsles.

Sponsoreret indhold