Krimi25. maj 2023

2-årig fundet blødende i vuggestue: Så gør man grusomt fund i barnets hoved

Mandag blev et bare 2-årigt barn fundet blødende fra hovedet i sin vuggestue. Kort efter kunne læger konstatere, at barnet var blevet ramt af et strejfskud i hovedet
Mandag blev et bare 2-årigt barn fundet blødende fra hovedet i sin vuggestue i Utah.
Mandag blev et bare 2-årigt barn fundet blødende fra hovedet i sin vuggestue i Utah.
 Modelfoto: Colourbox

Amerikansk politi efterforsker lige nu en uhyggelig sag fra en vuggestue i Spanish Fork, Utah.

Her blev et bare 2-årigt barn mandag fundet blødende fra hovedet.

Kort efter kunne personalet konstatere, at barnet havde fået et mystisk sår i hovedet.

Barnet blev kort efter kørt på hospitalet, hvor det heldigvis kunne konstateres, at barnet er uden for livsfare. Dog kunne lægerne konstatere, at barnet var blevet ramt af et strejfskud i hovedet.

Det skriver NBC News.

Det 2-årige barn legede ifølge politiet i et indhegnet område udenfor, da to pædagoger opdagede, at noget var galt. Barnet virkede til at vakle, og der løb desuden blod fra barnets ansigt.

Kort efter opdagede personalet, at det lod til, at barnet var blevet ramt af skud. På hospitalet kom læger og politi kort efter med samme konklusion.

- Vuggestuen kontaktede forældrene til den 2-årige. De kom og kørte barnet på hospitalet. Det var ikke før hospitalet, at lægerne opdagede, at barnet havde en lille patron i hovedet, fortæller politiet ifølge NBC News.

Politiet har efterforfølgende efterforsket sagen intenst. Det er politiets klare opfattelse, at der er tale om en ulykkelig hændelse.

Vuggestuen ligger tæt op ad åbne marker, og det er politiets teori, at en jæger ved et uheld har affyret skud, der har ramt barnet. I den forbindelse har politiet nu kontakt til en mand, der skød fugle mandag og som menes at have affyret skuddet, der ramte barnet.

Han er ifølge politiet samarbejdsvillig.

Sponsoreret indhold