Krimi 16. oktober 2021

2-årig fandt fars pistol: Skød og dræbte ved en fejl sin mor

En 22-årig mand er blevet anholdt for uagtsomt mandddrab, efter hans toårige søn angiveligt fandt hans pistol og skød sin mor
Foto: Facebook/Privat

En hjerteskærende familietragedie ramte i august en lille familie i Florida. Her mistede 21-årige Shamya Lynn livet, da hun ifølge politiets opfattelse blev dræbt af skud.

Det var hendes toårige søn, der i en Paw Patrol-rygsæk havde fundet sin fars pistol, og ved en fejl angiveligt affyrede våbnet mod moren.

Det skriver DailyMail.

Den 22-årige far, Veondre Avery, står nu overfor flere tiltaler om uagtsomt manddrab og usikker opbevaring af våben.

Shamya Lynn  var på et arbejdskald fra sit soveværelse, og faren var ikke hjemme, da tragedien skete. Her affyrede den lille dreng angiveligt et enkelt skud, som ramte den unge mor i hovedet.

- De retsmedicinske beviser slår klart fast, at barnet havde våbnet og affyrede det alene, slog anklageren i sagen klart.

Det var Lynns kollega, der ringede til alarmcentralen og bad dem tjekke op på den unge kvinde. Kollegaen havde hørt en høj lyd og set Lynn falde bagover.

Politiet modtog så endnu et opkald – denne gang fra faren – der kom hjem til synet af sin livløse kæreste i soveværelset.

- Skynd jer! Skynd jer!, råbte han til alarmcentralen

- Jeg er lige kommet hjem, og min kæreste var foran computeren, der er blod over det hele, sagde han.

-  Åh nej, der er blod over dele hele.

Medarbejderen hos alarmcentralen instruerede den unge mand i at påbegynde hjertemassage, men da ambulancen ankom til stedet stod hendes liv ikke til at redde, og hun blev erkæret død. 

Parrets to sønner har siden ulykken været hos familiemedlemmer. 

Sponsoreret indhold