Krimi10. april 2024

19-årig forsvandt efter opkald til bedstemor: Nu er der uhyggeligt nyt

19-årige Dylan Rounds talte senest med sin familie i maj 2022
19-årige Dylan udlevede drømmen om at være landmand.
19-årige Dylan udlevede drømmen om at være landmand.
 Foto: Privat

For næsten to år siden forsvandt den 19-årige landmand fra Utah.

Og nu mener politiet at have fundet ligrester af teenageren.

Det skriver flere amerikanske medier herunder People, New York Post og Fox 13 Now.

Dylan Rounds blev angiveligt dræbt i 2022. I marts 2023 blev 60-årige James Brenner, der var den 19-åriges nabo, anholdt og sigtet for drab og usømmtelig omgang med lig.

"Den 9. april 2024 blev der fundet ligrester, som formodes at stamme fra Dylan Rounds i det afsides område af Box Elder County tæt på Lucin", lød det i en pressemeddeelse fra politiet.

"Utah Police er i besiddelse af ligdelene for endeligt at kunne bekræfte identiteten".

60-årige James Brenner havde ifølge East Idaho News selv ledt politiet til ligdelene som en del af en "tilståelsesaftale".

"Vores kærlighed går ud til Dylan Rounds familie. Vi kondolerer for tabet af deres familiemedlem. Vi forstår, at smerten ved deres tab er ubeskrivelig, og vi ønsker at udtrykke vores dybeste sympati over for dem. Det er vores håb, at de kan finde fred og komme videre," fortsatte pressemeddelelsen.

FBI har gennemsøgt området og sikret spor.

Dylan Rounds talte sidste gang med sin familie i maj 2022. Det var 30. maj, da han talte med sin bedstemor, her fortalte han hende, at han "ville køre lastbilene med korn i garagen".

Den forsvundne lastbil og et par blodige støvler blev fundet i den indledende eftersøgning af den 19-årige teenagere. På dem blev der fundet Rounds' blod og Brenners DNA.

Efterforskerne fandt også Dylan Rounds' telefon i en dam.

Her blev der fundet en time-lapse video, hvor man kunne se Brenner rense en pistol med blodpletter på sine arme og t-shirt. Videoen blev optaget omkring tidspunktet, hvor den 19-årige forsvandt.

Politiet undersøgte t-shirten, som den 60-årige nabo havde på i videoen, og fandt Dylan Rounds dna på den.

Sponsoreret indhold