19-årig dræbt i sommerhus: Kvinde anholdt

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til kmr@sh.dk

En 30-årig kvinde blev i går klokken 13.05 anholdt i forbindelse med drabet på en 19-årig mand. 

Det oplyser efterforskningslederen Jakob Rahbæk til Ekstra Bladet. Og pressevagten hos Nordsjællands Politi bekræfter overfor SE og HØR, at de har anholdt en 30-årig kvinde fra Jægerspris og sigtet hende for manddrab. 

Den 19-årig teenager mistede livet natten til onsdag i en sommerhusområde i Skibby. 

Kvinden blev ligesom den anholdte 42-årige mand fundet på adressen, da politiet ankom til adressen. 

I går blev den 42-årige mand fængslet sigtet for drab. Ifølge sigtelsen blev den 19-årig mand stukket med en endnu ukendt stikgenstand to gange i brystet, to i låret og en gang i foden.

Hans forsvarer meddelte, at hans klient nægter sig skyldig. Politiet har tidligere i dag udtalt, at der formentlig er tale om "håndgemæng" mellem offer og sigtede. 

Ved grundlovsforhørets start kom det frem, at den sigtede deler efternavn med det 19-årige offer. 

(Foto: Presse-fotos.dk)

Onsdag morgen klokken 4.30 blev politiet kaldt ud til adressen, der er i et sommerhusområde i Vellerup i Skibby. Den 19-årig teenager blev her fundet ilde tilredt og en halv times senere blev han erklæret død. 

På adressen blev den 42-årige mand anholdt. Først efterfølgende blev den 30-årige kvinde så ifølge Ekstra Bladet anholdt. 

Området omkring Hybenvænget var fra tidlig morgen omgivet af politi og det meste af vejen afspærret. 

Op af formiddagen søgte hunde i området og på vejene omkring. Til SE og HØR fortæller naboer, at de vågnede ved lyden af en helikopter og synet af politi, der badede deres sommerhuskvarter i blåt lys. 

Der blev nedlagt navneforbud på den sigtede og offeret. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close