Krimi23. september 2021

19-årig drabstiltalt sendte uhyggelige beskeder: "Flækker den lille luder"

At dømme ud fra en række beskeder, der blev sendt op til drabet på 20-årige Nicoline, var den dengang 18-årig drabstiltalte vred på veninden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Flækker den lille luder", skrev den i dag 19-årige drabstiltalte til sin ven om Nicoline, forinden den unge kvinde blev fundet dræbt i en lejlighed på Københavnsvej i Køge.

"Fucking stikkersvin", skrev han videre til sin kæreste.

"Hun har stukket mig, den fucking luder".

Det var tydeligt, at den dengang 18-årige var vred på sin 20-årige veninde Nicoline. I retten i Roskilde er det i løbet af i dag kommet frem, hvordan de to solgte kokain sammen.

Ifølge ham havde Nicoline talt over sig i forbindelse med en aftale om at sælge kokain for en rocker fra Satudarah ved navn Karim Albino. Navnet er flere gange dukket op i retten, men anklagemyndigheden stiller spørgsmålstegn ved, om denne person faktisk findes.

- Jeg var vred over, at hun havde snakket over sig. Det var jo ikke meningen at hun skulle snakke med nogen om det, forklarede den 19-årige i retten.

Han sad tilbagelænet med armene krydset ved vidneskranken. Han var iført en sort og mørkegrå hættetrøj med lynlås.

"Kan ikke lade som ingenting. Hun ved for meget. Jeg kan jo slet ikke stole på hende", skrev den dengang 18-årige til sin ven.

Der skulle ifølge den 19-årige kommer to personer og tale med Nicoline.

Om eftermiddagen 14. juli modtog politiet et opkald fra den ældste tiltalte i sagen. Han fortalte, at han havde modtaget et billede af den unge kvinde på Snapchat og bad politiet skynde sig til adressen i Køge.

- Han sælger coke, og hun har stukket ham, de kender hinanden derfra, fortalte den dengang 22-årige til politiet.

Billedet viste den 20-årige Nicoline. Hun var blevet slået i hovedet og kvalt eller stranguleret i lejligheden, der ligger oven på en thai-restaurant.

Både den 23-årige og den 19-årige nægter sig i dag skyldige i drabet.

Da politiet ankom til stedet blev Nicoline fundet livløs i lejligheden med en pose over hovedet.

Klokken 16.33 blev hun erklæret død af ambulancelægen.

Få timer før drabet havde de to unge mænd ifølge anklageskriftet kontakt på Messenger. Ifølge anklageskriftet skrev den ældste ”skaf hende af vejen”, mens han på Wickr skrev, at han ville ”sende to personer fra Satudarah ud for at fjerne liget".

Politiet mener, at den dengang 18-årige teenager og den 22-årig mand planlagde drabet på Nicoline.

”E du stolt af mig nu”, skrev den 18-årige ifølge anklageskriftet angiveligt 14. juli 2020 sammen med det makabre billede af liget til en 22-årig mands Snapchat og Wickr-profil.

I lejligheden i Køge blev tre unge mænd anholdt. To blev senere løsladt igen, ligesom den også 22-årige mand, der havde ringet til politiet - blev anhodt på en adresse i Horsens. Over 200 kilometer fra gerningsstedet.

Sponsoreret indhold