Krimi7. marts 2024

18-årig mand sigtet: Stak sin kæreste i maven med køkkenkniv

En ung mand varetægtsfængsles i 13 dage efter han ved grundlovsforhør blev sigtet for grov vold mod kæreste

En 18-årig mand blev torsdag sigtet i fire forhold, hvor tre af dem handler om vold og hærværk mod sin kæreste.

Her har han ifølge anklagerne blandt andet slået hende med jernrøret fra en støvsuger og stukket hende i maven med en køkkenkniv.

Det er torsdag kommet frem under et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg, hvor manden blev varetægtsfængslet i 13 dage.

Den sigtede mand erkendte at have givet sin kæreste et par lussinger og at have ødelagt hendes telefon, men han nægtede sig skyldig i de andre forhold om vold.

Han forklarede i retten, at han var kommet op at skændes med hans kæreste, da han mente, at hun havde været utro med en af hans venner. Derfor havde han givet hende tre til fire lussinger.

Derefter havde han fulgt hende ud af lejligheden, hvor han bor med sin mor, lød det. Episoden er ifølge sigtelsen fundet sted tirsdag cirka mellem klokken 11 og klokken 14.30.

Her har manden ifølge sigtelsen blandt andet slået sin kæreste flere gange i ansigtet og på kroppen med flad og knyttet hånd, smidt hende på gulvet og trampet på hendes krop og taget kvælertag på hende, til hun mistede bevidstheden.

Hun skulle også være blevet slået med et jernrør fra en støvsuger og senere har manden ifølge sigtelsen peget på hende med en kniv, som han stak hende i maven med.

Desuden er den 18-årige mand sigtet for at have kastet kvindens telefon på gulvet og trampet på den.

Sponsoreret indhold