Krimi 9. maj 2019

18-årig dreng hyldes: Døde for at redde vennerne under skoleskyderi

Da en klassekammerat hev en pistol frem i timen kunne 18-årige Kendrick Castillo ikke bare se på. Han var omgivet af de venner, han betragtede som familie, og de var alle i fare.
Foto: MEGA

18-årig Kendrick Castillo døde, da han forsøgte at stoppe gerningsmanden, men gav samtidig sine medstuderende fra STEM School Highlands Ranch tid nok til at gemme sig. Det skriver CNN.

- Jeg ved, at det han gjorde er grunden til, at andre er live. Og det takker jeg Gud for. Jeg elsker ham. Han er en helt, og det vil han altid være, siger drengens far, John Castillo. 

- Han elskede bare mennesker så højt, fortsætter han. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Facebook)

Nu hyldes den 18-årige gymnasieelev som en helt, fordi han ofrede sit liv og på den på stoppede eleven der tirsdag begyndte at skyde i et klasseværelse på skolen i Colorado. 

Kendrick blev ramt af flere skud, da han var med til at overmande drengen med pistolen. Kendrick døde senere af sine skader. Det bekræfter myndighederne. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kendrick Castillo var den eneste person, der mistede livet, da de to bevæbnede elever ifølge politiet åbnede ild i klasselokalet i et koordineret angreb. 

En legende

Han var tæt på skytten og overmandede med det samme personen. Det fortæller Brendan Bialy, som er en af de andre studerende, der også overmandede skytten. 

Artiklen forsætter under billedet... 

(Foto: MEGA)

- Kendrick Castillo døde som en legende. Jeg ved, at han vil være med mig for resten af mit liv, siger vennen til CNN. 

 

Da det lykkedes Brendan at få pistolen væk fra skytten, tjekkede han på Kendrick og forsøgte at få ham til at reagere. Men han rørte sig ikke. 

Andre elever forsøgte at stoppe blødningerne ved at lægge pres på Kendricks bryst. Det har farens dreng fortalt The New York Times. 

Kort efter skyderiet prøvede John Castillo og hans kone Maria at få fat på Kendrick på hans telefon. De troede indledningsvist, at deres søn måske var blevet såret, men blev mere og mere bekymret, da han ikke tog telefonen eller svarede på deres beskeder. 

To anholdte

Parret fik besked om tragedien, da de tog på hospitalet for at finde ham. Her fortalte politiet, at hans lig stadig var inde i klasselokalet. Mens de ventede på at få lov til at se deres søn kom klassekammerater op og fortalte dem, at deres søn var en helt. 

En af de mistænkte personer, den 18-årige Devon Erickson, blev onsdag fremstillet i retten i Colorado. Her blev han sigtet for drab og drabsforsøg. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: MEGA) 

En anden mindreårig elev, som endnu ikke offentligt er blevet identificeret, er ligeledes også anholdt. 

Skyderiet fandt sted en måned efter 20-årsdagen for massakren på Columbine High School, der ligger kun otte kilometer fra STEM School Highlands Ranch. 

Dengang mistede 12 elever og en lærer livet, mens 24 blev såret.

 

Sponsoreret indhold