Krimi5. august 2021

18-årig drak forkert drink: Mor deler skræmmende video

En mor har delt en skræmmende video af sin 18-årige datter, som ligner er "besat", efter hun drak en drink på et diskotek, hvor der var kommet noget i
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipiccy_image_2_0.jpg
 Foto: Millie Taplin/Facebook

Det skulle have været en helt særlig aften for engelske Millie Taplin og hendes venner, der for første gang var i byen, efter de var blevet 18 år.

Men under byturen takkede den 18-årige pige ja til en drink fra en mand - og endte i en frygtelig tilstand.

Video optaget på hospitalet af Millie Taplins mor viser den unge pige langsomt vride sig i sengen, ikke i stand til at svare, kæben fuldkommen låst og hendes fingre kroget så de ligner klør.

"Så skræmmende, som det ser ud, hvis den her video bare redder én pige, bare én, så er den værd at dele", skrev hendes mor Claire.

"Intet kan forberede dig på at se det".

- Det er bare så frygteligt. Det lignede hun var besat. Jeg har helt i chok, jeg kiggede bare på hende og tænkte: "Hvad fanden har i givet hende", fordi jeg har aldrig set noget lignende, sagde den bekymrede mor til Mirror.

- Hun var helt frossen, hendes hænder var som klør.

Millie, som senere er kommet på benene igen, husker, at hun var på Moo Moo natklub og havde kun fået et par drinks, da en mand, som hun havde talt med, tilbød hende en drink.

- Jeg tog et par tårer - ikke mange, for det var en stærk drink, og jeg kan ikke lide stærke drinks, fortæller Millie.

- Jeg gik ud til rygeområdet med min veninde og gik tilbage omkring 10 minutter senere. Her begyndte jeg at føle mig lidt syg. Jeg begyndte at have det virkelig vamt, så jeg sagde til mine venner, at jeg blev nødt til at gå udenfor og få noget frisk luft.

Indenfor 10 minutter kunne Millie hverken gå eller tale.

- Jeg kunne ikke mærke mine hænder. Jeg vidste, at jeg ikke var ok, jeg forsøgte at tale, men jeg stammede og mumlede bare. Mine venner ringede til min søster, og jeg blev båret ud til bilen og kørt på hospitalet.

Millie fortæller, at hun var ved fuld bevidsthed omkring alt der skete, men var bare ikke i stand til at svare.

- Jeg var der i mit hoved, men min krop var der bare ikke. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Lægerne fortalte, at der til syneladende havde været to forskellige stoffer i drinken. "En til at lamme og en til at slå hende ud".

Du kan se videoen her:

Sponsoreret indhold