Krimi7. marts 2023

17-årigs hjerteskærende sidste besked til mor

Moren til den 17-årige dreng, som mandag afgik ved døden efter knivstik i Taastrup, modtog besked fra sønnen kort før hans død
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kort før middag dagen efter dobbeltdrabet kunne vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi fortælle nyt om, hvordan tragedien skete.
 Video: Ritzau Scanpix

Mandag mistede to unge mennesker livet i forbindelse med et knivstikkeri i Taastrup mandag aften.

Det ene offer, en 17-årig dreng, nåede ovenikøbet at sende en hjerteskærende besked til sin mor før sin død.

'Er på vej hjem', skrev teenageren efterfulgt af et hjerte til sin mor.

Beskeden modtog den nu knuste forældre mandag klokken 22.23.

En halv time senere lå hendes 17-årige søn hårdt kvæstet med knivstik på Skjeberg Allé i Taastrup - skader, han døde af.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen, som har været i kontakt med et nærtstående familiemedlem, er moren og hendes mand knuste efter de fik den tragiske besked om sønnens død mandag aften.

17-årig melder sig selv

To unge mennesker mistede livet i forbindelse med knivstikkene i Taastrup mandag.

Dobbelt knivdrab i Taastrup

Udover den 17-årige afgik en 18-årig teenager ligeledes ved døden. En 17-årig dreng blev derudover hårdt såret af et knivstik i benet - men hans tilstand er stabil.

Tirsdag eftermiddag kunne politiet fortælle i en pressemeddelelse, at en 17-årig ung mand har meldt sig selv i forbindelse med drabsefterforskningen.

På trods af anholdelsen arbejder politiet ufortrødent videre.

- Selv om vi nu har anholdt en person i sagen, fortsætter efterforskningen, og vi vil i den forbindelse stadig bede om offentlighedens hjælp.

- Vi opfordrer således fortsat vidner, og andre der måtte have oplysninger, som eventuelt kan være relevante for sagen, til at henvende sig, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Københavns Vestegns Politi udtalte tirsdag på et pressemøde, at de leder efter mere end én gerningsmand.

- Vi mener ikke, at de tre personer er tilfældige ofre. Vi har jo før set eksempler på, at selv banale uoverensstemmelser kan få fatale konsekvenser. Men vi skal længere med efterforskningen, før vi kan ligge os fast på det, fortalte Vicepolitiinspektør Peter Malmose på dagens pressemøde.

Sponsoreret indhold