Krimi26. marts 2019

17-årig sporløst forsvundet på studietur

Da elever og lærere fra Ungdomsskolen Helsingør fredag vendte hjem efter en studietur til Manchester manglede der én elev

I hele fem dage har der ikke været nogen spor efter den 17-årige skolelev fra Ungdomsskolen Helsingør, der torsdag forsvandt under en studietur til Manchester.

Det skriver TV 2 Lorry.

Mens klassekammeraterne var på en fælles løbetur, forsvandt teeenageren som sporløst fra sit hostel i Manchester.

- Han forklarer, at han har ondt i maven, og at han derfor ikke kan løbe med. De andre elever tager afsted på løbeturen, mens han vender tilbage til vandrehjemmet, fortæller Michael Mathiesen, der er formand for Ungdomsskolen Helsingør og byrådsmedlem for Konservative i Helsinggør kommune, til den lokale TV-station.

Men herefter er der absolut ingen, der har hørt fra den unge dreng, og det er som om, at han er sunket i jorden.

Forsvundet friviligt?

Overvågningsbilleder fra vandrehjemmet afslører, at den 17-årige dreng forlod stedet stedet torsdag morgen.

Politiet efterforsker derfor i øjeblikket forsvindingen som frivillig, og noget peger angiveligt i retningen af, at eleven havde planlagt at forsvinde.

Han medbragte angiveligt pas, opholdstilladelse og andre personlige dokumenter, men efterlod al sin baggage på vandrehjemmet.

Han fortog også et opkald fra en engangstelefon inden sin forsvinden. Britisk og dansk politi har sparket gang i et samarbejde i forsøget på at kortlægge, hvor den 17-årige elev er blevet af.

Michael Mathisen forklarer, at de resterende 40 elever har det godt 'efter omstændighederne'.

Sponsoreret indhold