Krimi26. august 2022

17-årig dreng sigtet: Affyrede skud på stisystem

Det er ikke meget politiet vil fortælle i sagen om affyring af revolver på stisystem
Retten i Aarhus
En 17-årig dreng bliver fredag stillet for en dommer ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for at have besiddet og affyret en revolver på et stisystem i Brabrand.
 Foto: Jesper Sunesen

Ingen blev ramt, da der torsdag blev affyret et skud fra en revolver på et stisystem i Brabrand. En 17-årig dreng er mistænkt i sagen og blev torsdag aften anholdt, oplyser Østjyllands Politi.

Skudepisoden foregik omkring klokken 11 torsdag formiddag på et stisystem ved Edwin Rahrs Vej i den nordlige del af Aarhus-forstaden Brabrand.

De nærmere omstændigheder ønsker politiet ikke at oplyse, da man af hensyn til den videre efterforskning indtil videre ønsker at holde sagens oplysninger hemmelige for offentligheden.

Af samme grund vil anklagemyndigheden bede om lukkede døre, når den 17-årige fredag formiddag bliver stillet for en dommer ved Retten i Aarhus. Her vil anklagemyndigheden kræve drengen varetægtsfængslet.

Drengen er sigtet efter straffelovens bestemmelse om overtrædelse af våbenloven under særligt skærpende omstændigheder, fordi våbnet efter politiets opfattelse var i hans besiddelse på et offentligt sted.

Det regnes også som en særligt skærpende omstændighed i forbindelse med besiddelse af skydevåben, når der er tilhørende ammunition.

Fredagens retsmøde bliver indledt ved Retten i Aarhus cirka klokken 11, oplyser Østjyllands Politi.

Sponsoreret indhold