Krimi17. juni 2020

16 venner fejrede genåbning på bar: Nu er alle smittet med corona

En flok venner fortryder nok, at de besluttede sig for at gå ud for at fejre den længe ventede genåbning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16_smittet_efter_tur_paa_bar.jpg
 Foto: MEGA (arkivfoto)

Efter flere måneders coronalockdown besluttede en kvinde, der til dagligt arbejder i sundhedsvæsenet, at fejre genåbningen.

Det skriver blandt andre People.

Erika Crisp, 40, fra Florida har ligesom mange andre været i coronalockdown, siden den smitsomme virus for alvor brød ud tilbage i marts måned.

Langsomt er butikker, barer og restauranter dog begyndt at åbne – og mange er formentlig glade for endelig at kunne komme ud.

Det var i hvert fald det, der gjorde sig gældende for Erika Crisp og 15 af hendes venner.

Sammen besluttede de sig for at tage på bar i Jacksonville, Florida for at og hygge sig – og fejre den længe ventede genåbning af baren.

- Vi har alle været fanget indenfor i flere måneder, været forsigtige, holdt afstand, gjort alt på den rigtige måde, forklarer Erika Crisp, der få dage efter besøget på baren begyndte at føle sig syg og havde svært ved at få vejret.

Kort efter blev hun testet positiv for coronavirus – og det samme gjorde hendes 15 venner, der var med på baren.

Derudover er hele syv medarbejdere fra baren også blevet testet positive for den smitsomme virus.

Efter det voldsomme smitteudbrud har manageren på baren valgt frivilligt at lukke ned for at gøre ekstra rent og samtidig få alle 49 medarbejdere testet for virussen.

Andre barer har efter episoden også valgt at lukke ned for en kort periode og følge det gode eksempel med ekstra grundig rengøring, inden de igen åbner.

Sponsoreret indhold