Krimi5. august 2019

15-årig pige forsvundet under familieferie

En 15-årig piges mystiske forsvinden under en familieferie i Malaysia, behandler politiet nu som en bortførelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nora_og_mor.jpg
 Foto: privat

15-årige Nora Quorin forsvandt lørdag nat fra et resort i Malaysia, hvor hun boede sammen med sin familie, som alle var på ferie.

Noras oprørte forældre vågnede klokken 7 søndag morgen. Her fandt de datterens værelse tomt og vinduet stående på vid gab. Det skriver The Sun.

Catherine Morrison, som er ven af den knuste familie, fortæller BBC, at Noras forældre er ’paniske’, fordi det ikke ligner datteren at stikke af.

  • - De var lige ankommet, og det skulle være deres livs tur, fortæller familievennen til det britiske medie.

  • - De tjekkede ind på hotellet, gik i seng, men morgenen efter var Nora ikke på sit værelse.

Den yderst opsigtsvækkende sag har trukket overskrifter landet over i Storbritannien, siden den unge pige, som har indlæringsvanskeligheder, forsvandt sporløst fra hotellet.

Ifølge BBC og The Sun ankom pigen til den malaysiske by Seremban nær hovedstaden Kuala Lumpur med sine forældre og to søskende lørdag.

En stor eftersøgning er blevet sat i gang. Omkring et dusin soldater og omkring 120 politibetjente deltager i eftersøgningen af pigen som foregår i et tæt skovområde, hvor det malaysiske politi også bruger hunde.

Selvom forældrene har boet i England i mindst 20 år rejste den 15-årige pige angiveligt på et irsk pas.

Mohamad Nor Marzukee Besat fra det malaysiske politi har overfor The Star bekræftet, at de har modtaget en anmeldelse om en forsvundet 15-årig pige.

Udenrigsministeriet i Irland har bekræftet, at de yder bistand i sagen.

"Haster. Vær sød at hjælpe med at dele. Min niece (Nora Quoirin) er forsvundet i Seremban omkring en time fra KL i Malaysia. Hun er 15 og har indlæringsvanskeligheder, og er ikke blevet set siden alle gik i seng i går aftes", skriver Aisling Agnew på Twitter.

Sponsoreret indhold