Krimi30. juli 2019

15-årig anholdt for drab på sin mor i Ringsted

Mandag aften blev en kvinde fundet hårdt kvæstet i sit hjem i Ringsted. Hendes 15-årige søn er anholdt for det brutale drab.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality-01102018.jpg
 Foto: Politi.dk (Arkivfoto)

Artiklen er blevet opdateret....

I dag blev den 15-årige dreng fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde for drabet på sin mor.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi står teenageren bag det brutale knivdrab, der skete mandag omkring klokken 19, på hans 38-årige mor. Det skriver de i en pressemeddelelse.

  • - Der er tale om en tragisk og ulykkelig sag i nære familierelationer – og vi har af samme årsag ikke yderligere kommentarer til sagen, oplyser vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen.

Drabet skete i familiens lejlighed i Ringsted. Og drengen blev angiveligt kort efter anholdt i sofaen i lejligheden, hvor han boede sammen med den nu døde mor.

Hun blev fundet hårdt kvæstet mandag aften, og selvom redningspersonale kæmpede for hendes liv, stod det ikke til at redde. Hun blev ifølge Ekstra Bladet kort efter erklæret død.

Området omkring lejligheden på Schaldemosevej var i flere timer, efter det brutale drab, afspærret, mens politiet hele aftenen arbejdede på stedet med retsmedicinere og kriminalteknikere.

Den dræbte kvindes pårørende er underrettet. Og var til stede under grundlovsforhøret i Retten i Roskilde.

I retten i dag erkendte den 15-årige dreng de faktiske forhold i sagen.

Dommeren besluttede at varetægtsfængsle den 15-årige dreng i surrogat på psykiatrisk afdeling i fire uger. Det skriver Ekstra Bladet, der var tilstede i retten. Han skal desuden også mentalundersøges.

Den 15-årige dreng forklarede, at han stak sin mor syv gange med en køkkenkniv.

- Jeg hentede en køkkenkniv og stak min mor syv gange, fortalte den drabssigtede dreng i retten.

Her kom det også frem, at moren havde forsøgt at flygte ud på svalegangen foran lejligheden. Men derude fortsatte det voldsomme knivoverfald.

Da adspurgt af anklageren, om han overvejde, at moren kunne dø af det svarede han:

- Ja, det var derfor, jeg gjorde det.

Sponsoreret indhold