Krimi27. juli 2023

14-årig pige var forsvundet i fire år: Nu er hun fundet i live

Alicia Navarro var 14 år, da hun forsvandt fra sit hjem midt om natten. Nu er hun fundet i live
I fire år har familie og politi ledt efter Alicia Navarro. I går blev hun fundet i live. 
I fire år har familie og politi ledt efter Alicia Navarro. I går blev hun fundet i live.
 Foto: Facebook

I 2019 gennemlevede Alicia Navarro mor et levende mareridt, da hendes autistiske datter forsvandt fra deres hjem i Arizona midt om natten.

Alicia var blot 14 år, da hun tog hjemmefra, mens hendes mor sov, men i går dukkede den nu 18-årige Alicia op på en lokal politistation i Montana, hvor hun identificerede sig selv eller fire års mysterium.

Det skriver Daily Mail.

– Hun er efter alt at dømme sikker. Hun er efter alt at dømme sund, og hun er efter alt at dømme glad, sagde betjent Jose Miguel Santiago til et pressemøde.

Et mirakel

Det er stadig uklart, hvorfor teenageren rejste mere end 1600 kilometer til grænsen tæt ved Canada, og om hun var sammen med nogen.

Hendes mor Jessica Nuñes er ovenud lykkelig og siger, datterens tilbagevenden er et bevis på, at ”mirakler eksisterer”. Hun opfordrer andre menneske med savnede familiemedlemmer til ikke at opgive håbet.

Siden hendes forsvinden har der ingen livstegn været fra den unge kvinde, og derfor var politiet fra hendes hjemby hurtig til at reagere, da det lokale politi fra Montana ringede og fortalte, de havde Alicia i deres varetægt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-27/355138638_762751678980060_7439970595465262432_n.jpg
Der er stadig mange spørgsmål omkring sagen med Alicia Navarro, men nu er hun hjemme med familien og i god behold.
 Foto: Privat

Betjente fortæller, hun har været ekstremt samarbejdsvillig med autoriteterne.

– Jeg kan ikke engang begynde at udtrykke den stolthed, jeg personligt har over de mænd og kvinder, der er her i vores politienhed, fortalte Santiago.

– Siden hendes forsvinden har vores mænd og kvinder arbejdet utrætteligt alle timer i døgnet for ikke blot at få en lukning for familien, men også for at sikre sig, Alicia får alt det, hun overhovedet har brug for.

Undskylder

Santiago fortæller også, at Alicia er meget undskyldende over alt, hun har puttet sin mor igennem, og hun forstår, hun har skabt en masse sorg i hendes mors liv, selv om det ikke var hendes intention. Alicia håber på at kunne genoprette sit forhold til sin mor.

Nu beder politiet befolkningen om at værne sig med tålmodighed og lade familien få fred, mens de efterforsker sagen.

Alicia forsvandt blot en uge før hendes 15-års fødselsdag, hvor hun efterlod sin mor en håndskreven besked, hvor der stod, hun ville komme tilbage.

Mors mistanke

Hendes mor mistænkte, at Alivia var blevet bortført af nogen, hun havde mødt ved at game.

– Jeg er mere en 90 procent sikker på, min datter mødte den her person online, sagde hun dengang til medierne.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-27/361621539_781502193771675_5976758342384325632_n.jpg
Alicias mor har i fire timer kæmpet for at finde sin datter.
 Foto: Privat

I fire år gik Alicias mor med uvisheden om, hvad der var sket hendes datter, og igennem årene har hun gjort alt, hvad hun kunne, for at finde sin datter.

Hun har hyret forskellige privatdetektiver, fået Alicias billede op på billboards, været med i flere tv-programmer og brugt de sociale medier i håbet om at finde sin datter.

Det lokale politi har også lagt enorme kræfter i at finde Alicia, indtil hun af selv sig dukkede op på en politistation mere end 1600 kilometer væk.

Sponsoreret indhold