14-årig forsvandt på vej til skole: Led grufuld død i skorsten

Næsten en måned efter 14-årige Harley Dilly forsvandt på vej til skole, har man nu efter alt at dømme fundet liget af ham i en skorsten.

Næsten en måned efter 14-årige Harley Dilly forsvandt på vej til skole, har man nu efter alt at dømme fundet liget af ham i en skorsten.

(Foto: Privat)

Næsten en måned efter 14-årige Harley Dilly forsvandt på vej til skole, har man nu efter alt at dømme fundet liget af ham.

Mandag fandt man således liget af en dreng i en skorsten i et forladt hus i Port Clinton, Ohio. Selv om politiet stadig venter på en endelig bekræftelse af drengens identitet, er politiet ganske overbeviste om, at der er tale om 14-årige Harley.

Artiklen fortsætter under billedet...

Harley blev sidst set den 20. december mellem klokken 6 og 7, da han var på vej i skole. Her er det en videoovervågning, der har filmet ham. Foto: Port Clinton Police Department

- Det er ikke det udfald, nogen havde ønsket… men det er en form for afslutning for familien, fortæller politichef Robert Hickman ifølge CNN.

Det var under endnu en eftersøgning mandag, at efterforskerne endte med at gennemgå et forladt sommerhus, der var under renovering.

Og det var her, at man fandt liget af drengen – i sommerhusets snævre skorsten. Skorstenen målte blot 22x33 centimeter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Harley forsvandt 20. december, da han var på vej i skole. Siden har mere end 75 politifolk ledt efter drengen. Foto: Privat

- Det lader til at være en ulykke, tilføjer politichefen.

- Det lader til, at Harley kravlede op af en antenne og op på loftet og kravlede ind i skorstenen. Da han kom ind i skorstenen, blev hans jakke og briller skubbet ud af skorstenen gennem en røggas og ud på anden sal. Skorstenen var blokeret mellem anden og første sal, hvilket indespærrede Harley, tilføjer politichefen.

Det er endnu uvist, hvor længe Harley var fanget i skorstenen – og om han døde som følge af sult, tørst, kvælning – eller om han døde af kulde midt i juledagene.

Det er også uvist, hvorfor Harley endte med at kravle ind i skorstenen til at starte med.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close