13-årig pige ikke set i fem år: Blev fundet død på loft

Foto: Privat

En 11-årig pige ringede i januar sidste år til politiet og fortalte, at hun var blevet efterladt alene hjemme. Hun var sulten, og hendes familie havde ikke været hjemme i to dage.

Hun fortalte også, at hun havde en ældre søster, som var forsvundet i 2014. Og her begyndte politiets alarmklokker for alvor at ringe.

Da betjentene mødte op på adressen i Phoenix, fandt de menneskeafføring på gulvene i huset. Den 11-årige pige blev med det samme taget med og blev overdraget til de sociale myndigheder.

Det skriver People og Arizona Republic.

Pigen kunne efterfølgende fortælle rædsomme historier om adoptivmoren, Maribel, der når hun blev vred slog hende med ledninger eller skubbede hende ind i vægge. De sociale myndigheder tog få dage efter tilbage til huset, hvor to børn – en fireårig og en niårig – også blev fjernet fra hjemmet.

Man kunne på børnenes kroppe – ifølge dokumenter fra retten – se utallige skader, der kunne stamme fra ”slag med et reb”.

En time senere modtog brandvæsenet et opkald om en brand på adressen. Ifølge retsdokumenter havde adoptivfaren, Rafael, hældt olie fra sin bil ud over gulvet i huset, før han satte ild til det med det formål at gøre en ende på sit eget liv.

På stedet gjorde politiet dog et særdeles grusomt og opsigtsvækkende fund. Under en gipsvæg, der var faldet sammen, fandt redningsfolkene, hvad der lignede menneskeknogler.

De blev senere dentificeret som 13-årige Ana Loera, der var forsvundet fem år forinden.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Pigens adoptivforældre er blevet tiltalt for drab. Foto: Maricopa County Sheriff's Ofifice 

Selv forklarede adoptivfaren, at pigen i juli 2017 var blevet alvorligt syg og havde mistet livet. Af frygt for at miste deres andre børn havde parret ifølge hans forklaring gemt den 13-årige piges krop på loftet.

Pigens adoptivforældre er blevet tiltalt for drabet på Ana. I februar 2020 nægtede sig skyldig i sigtelsen.

Det er uvist, hvordan de forholder sig til tiltalen.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close