Krimi27. april 2024

13-årig pige fundet dræbt: Nu er mors kæreste tiltalt for mordet

Efter at have været meldt savnet i næsten en uge, blev Madeline Soto fundet dræbt i en skov. Nu er morens kæreste blevet tiltalt for at have slået pigen ihjel
13-årige Madeleine Soto blev tilbage i februar fundet dræbt. Nu er hende stedfar blevet tiltalt for at have taget livet af teenagepigen.
13-årige Madeleine Soto blev tilbage i februar fundet dræbt. Nu er hendes stedfar, til højre i billedet, blevet tiltalt for at have taget livet af teenagepigen.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: Politiet undskylder: Delte billede fra 13-årig piges drabssag på Instagram

Det kan ende med at koste Stephan Sterns livet, hvis han bliver dømt for at have dræbt sin 13-årige steddatter.

Onsdag blev den 37-årige stedfar tiltalt for at have taget livet af Madeline Soto, som netop havde fejret sin første teenagefødselsdag, da hun blev meldt savnet 26. februar i år.

Stedfaren blev anholdt 28. februar, men han blev i første omgang ikke sigtet i forbindelse med drabssagen. Han blev derimod anholdt og varetægtsfængslet for at have begået seksuelle overgreb og for besiddelse af overgrebsmateriale af børn – begge forhold, som ikke relaterede sig til drabet på Madeline Soto.

Men nu er Stephan Sterns officielt blevet tiltalt for at have taget livet af den lille pige.

Det skriver People.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-26/Stephan-Stern1.jpg
37-årige Stephan Sterns er blevet tiltalt for at have dræbt sin kæreste 13-årige datter. Han har tidligere været under mistanke for at have begået seksuelle overgreb på pigen, da hun var 11 år gammel.
 Foto: Politi

Madeline Soto boede sammen med sin mor og Stephan Sterns, som var kærester, i en lejlighed i byen Kissimmee i delstaten Florida, USA. Den lille pige forsvandt 26. februar da hun var på vej til skole. Retsdokumenter viser, at politiet mener, at Soto blev slået ihjel dagen før.

– Vi fandt senere Madelines rygsæk og bærbare computer fra skolen i affaldscontaineren. Vi har beviser, som viser Sterns vende tilbage til lejlighedskomplekset, hvor man kan se den savnede pige i bilen.

– Vi er overbeviste om, at hun allerede var blevet slået ihjel på daværende tidspunkt, lød det dengang fra politiet.

Politiet har fra starten af efterforskningen udtalt, at de betragtede stedfaren som den eneste hovedmistænkte i sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/stephan-stern.png
Politiet udsendte denne efterlysning efter Madeleine Sotos forsvinding - de mener, at Sterns brugte bilen til at skaffe sig af med Madeleine og hendes skoleting.
 Foto: Politi

Risikerer at blive idømt døden

Politiet mener, at Stephan Sterns dræbte og skaffede sig af vejen med liget af sin steddatter i delstaten Florida.

Lige netop gerningsstedet kan komme til at få betydning for straffen, hvis stedfaren ender med at blive kendt skyldig i drab. Florida er nemlig en af de stater, som har dødsstraf.

Anklagemyndigheden har endnu ikke taget stilling til, om de vil gå efter at idømme Stern lovens strengeste straf.

– Det er en igangværende diskussion, som vi vil fortsætte med at tage. Vi vil give besked, når vi har besluttet, om vi vil gå efter at få dødsstraffen i spil i denne sag, udtalte anklager Andrew Bain på et pressemøde onsdag.

Sponsoreret indhold