Krimi4. februar 2022

13-årig kvalte sine søskende med tæppe og håndklæde: Idømt 100 års fængsel

En ung teenager er bevet idømt 100 års fængsel for det bestialske drab på sine to små søskende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/desiree.jpeg
 Foto: Privat

Nickalas James Kedrowitz var bare 13 år gammel, da han gjorde en ende på sin toårige søster og 11 måneder gamle brors liv.

Den dengang 13- årige dreng fra Indiana i USA kvalte halvsøsteren Desiree McCartney og stedbroderen i to forskellige episoder tilbage i 2017.

Og nu er den i dag unge teenager altså blevet idømt 100 års fængsel for de særdeles brutale og ubarnhjertige drab.

Det skriver New York Post.

Kedrowitz, som i første gang kom under mistanke a politiet, fordi han pludselig opførte sig bizart, forklarede politiet i august 2018, at han "løslod sine søskende fra helvede".

1. maj 2017 blev en ambulance tilkaldt familien hjem i Osgood, fordi lille Desiree var livløs.

Morens forlovede Stephen Rtiz havde bedt den 13-årige dreng om at holde øje med halvsøsteren, mens han forlod værelset for at se de andre børn i huset.

Da han kom tilbage, fortalte Nickalas Kedrowitz, at søsteren var stoppet med at trække vejret. Morens forlovede forsøgte at genoplive den lille pige, inden hun blev hastet til hospitalet.

Fem dage senere blev hun erklæret død på hospitalet.

Halvanden måned senere skete endnu en tragedie.

Den 20. juli spurgte moren kæresten Kedrowitz om at følge stedbroderen Nathaniel i seng, men kort efter fortalte drengen, at "noget ikke var som det skulle være", og at babyen ikke "rørte på sig".

På kort tid havde familien altså mistet to børn - det var en uventet hændelse, der en måned senere afslørede den hårrejsende sandhed om de tragiske dødsfald.

Omkring en måned efter Nathaniels død ringede morens forlovede nemlig til politiet i Indiana for at oplyse dem om, at Nickalas hos sin onkel og tante havde "lemlæstet en killing, så den næsten var død".

Onklen og tanten havde besluttet at tage killingen med hen et sted for at slutte dens pinsler. Her havde Kedrowitz angiveligt spurgt, om han kunne komme med, så han kunne "se kattens hjerne smatte ud over det hele".

Den unge dreng kom efterfølgende til en psykolog, som var overbevist om, at han havde taget livet af sine to søskende.

Da politiet spurgte ham ind til det, fortalte han, at han "havde sat sine søskende fri fra helvede og satan".

Senere tilstod han han dog at have puttet et tæppe over hovedet over Nathaniel og et håndklæde over Desireess.

Sponsoreret indhold