Krimi22. maj 2021

11-årig pige forsøgt kidnappet: Nu bliver hun hyldet

Et overvågningskamera har fanget den unge pige Alyssa sidde og lege i græsset, da en hvid bil kører op og holder stille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kidnapning_stor.jpg
 Foto: Escambia County Sherriff’s Office

Hvad der ellers var en ganske almindelig tirsdag for den 11-årige amerikanske Alyssa, udviklede sig hurtigt til, hvad der kunne være blevet et sandt mareridt.

Et videoovervågningskamera har nemlig fanget hende sidde og lege på en græsplæne tæt på en vej tirsdag den 18. maj.

Mens bilerne kører forbi, både ved siden af og foran hende, sidder hun med blikket nede i græsset, mens hun leger med noget blåt slim.

Alligevel viser det sig, at hun er mere end sædvanligt vaks, da en hvid bil pludseligt holder stille i vejbanen ved siden af hende.

Hele seancen er blevet fanget på et overvågningskamera, og videoen, som blandt andet Escambia County Sherriff’s Office har delt på Facebook, viser, at hun i løbet af få sekunder opdager, at hun ikke længere er i sikkerhed.

Hurtig reaktion

Da bilen, der har holdt stille i flere sekunder, pludseligt slukker lysene og chaufføren løber ud mod hende, tøver hun ikke med et sekund.

Inden den mandlige chauffør nærmer sig hende, er hun nemlig allerede på benene og spæner væk.

Han når dog alligevel at få fat i hende, men Alyssa lader sig ikke slå så nemt ud, og hendes tydelige kamp giver kidnapperen sved på panden.

Han ender med at opgive sit forsøg på at få hende med og løber tilbage til bilen.

Artiklen fortsætter under videoen

Siden er hun blevet hyldet vidt og bredt for sin hurtige reaktion og tydelige kamp.

Blandt andet af skuespillerinden Mariska Hargitay, der spiller rollen som kriminalbetjent Olivia Benson i tv-serien ”Law & Order”, som den 11-årige pige selv efter episoden takkede for sin viden.

- Alyssa, først og fremmest er jeg simpelthen så taknemmelig for at vide, at du er i sikkerhed. Du er en MODIG, stærk og klog ung pige, kunne hun blandt andet skrive på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Smurt ind i slim

Ifølge Fox News kunne politiet kun otte timer efter episoden finde og anholde den mistænkte, til trods for at han angiveligt skulle have nået at give sin bil et nyt lag maling efter episoden i håbet om at være sværere at finde.

En ny farve på bilen kunne dog ikke skjule, at mistænkte var blevet ramt af Alyssas slim.

- Offeret var i færd med at lege med blå slim, da mistænkte forsøgte at kidnappe hende. Da vi fangede den mistænkte, var han smurt ind i det, lød det fra politiet.

En ganske bevidst handling fra Alyssas side af:

- Jeg vidste, at det ville være et godt bevis, hvis politiet endte med at finde ham, kunne hun efterfølgende side.

Sponsoreret indhold