Krimi 25. maj 2019

102-årig mistænkt for drab på plejehjem

En 102-årig kvinde er mistænkt for at have dræbt sin 92-årige nabo på et plejehjem. Den 102-årige kvinde er nu indlagt på et psykiatrisk hospital
Foto: Politi.dk (Arkivfoto)

En 102-årig kvinde mistænkes for at have myrdet sin 92-årige nabo på et plejehjem i Chézy-sur-Marne, der ligger i det nordøstlige Frankrig.

Det skriver CNN.

Det var plejepersonalet, der sidste lørdag fandt den 92-årige kvinde død på sit værelse på plejehjemmet. Offerets ansigt var hævet, og en efterfølgende obduktion påviste, at den 92-årige var blevet dræbt med slag i ansigtet og kvælning.

Offerets nabo – den 102-årige kvinde – var ifølge plejepersonalet tydeligt ophidset efter det formodede drab og skulle angiveligt også have udtalt over for personalet, at hun ”havde slået én ihjel”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 102-årige kvinde blev i første omgang indlagt på et hospital, men som følge af hendes ophidsede og forvirrede tilstand blev hun efterfølgende overflyttet til et psykiatrisk hospital.

Anklageren i sagen, Frederic Trinh, fortæller ifølge CNN til AFP, at kvinden nu vil gennemgå en mentalundersøgelse for at finde ud af, om hun kan holdes ansvarlig for naboens død.

Det har endnu ikke været muligt at afhøre kvinden.

 

Sponsoreret indhold