Krimi13. februar 2022

100 mennesker mindes dræbte Mia Skadhauge Stevn

Søndag morgen er der dannet en menneskekæde med folk, der alle er samlet for at mindes den 22-årige Mia Skadhauge Stevn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mia_forsvundet_1.jpeg
 Foto: Nordjyllands Politi

I dag er det præcis en uge siden, at den unge kvinde, efter en bytur i festgaden Jomfru Ane Gade, satte sig ind i en mørk bil og forsvandt.

Noget tyder på, at Mias oprindelige plan var at tage bussen hjem. Men foran Netto på Vesterbro 99 i Aalborg standsede en mørk bil og samlede hende op.

Og det er netop ved adressen på Vesterbro, at omkring 100 mennesker søndag morgen er samlet for at mindes Mia Skadhauge Stevn, der på tragisk vis mistede livet efter sin bytur med veninderne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mia_og_oliver_-_fakkeloptog.jpeg
 (Foto: Presse-fotos.dk)

Natten til søndag har et fakkeloptog, af respekt for både Mia Skadhauge Stevn og den forsvundet Oliver Ibæk, som er set falde i havnen i Aalborg, fundet sted. Her ved Vesterbro 99 i Aalborg. Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag kunne politiet i Nordjylland bekræfte, at de ligdele, der torsdag blev fundet i Dronninglund Storskov, stammer fra den 22-årige kvinde.

Arbejdet i skoven i Nordjylland fortsatte lørdagen igennem – men om aftenen afsluttede politiet deres arbejde og fjernede afspærringen.

Tidligere har politiet i Nordjylland efterlyst en mørk bil - en sort Golf 2.0 TDI fra 2015 på papegøjeplader, som det senere er lykkedes politiet at identificere og beslaglægge.

To 36-årige mænd, som er barndomsvenner, er sigtet i sagen. Den ene blev torsdag løsladt, mens den anden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Begge mænd nægter sig skyldige.

Sponsoreret indhold