Krimi 6. oktober 2021

10 uger gammel hvalp efterladt på tankstation: Så fandt personalet sedlen

Lillith blev fundet alene og efterladt i en transportkasse på en tankstation i Helsingør. I kassen lå alle hendes ting og en seddel med en forklaring
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral fik i midten af august en henvendelse, som nok ville få det til at nive lidt i hjertet hos de fleste.

Siddende i en transportkasse med store hundeøjne – kun medbringende lidt udstyr i en pose og en madskål - blev en kun 10 uger gammel hundehvalp fundet ganske alene på en tankstation i Helsingør.

Men man fandt også noget andet sammen med den lille snehvide vovse.

En seddel.

Her stod, at den som fandt hundehvalpen med navnet Lillith, skulle passe godt på hende, da hun var alt for lille til at være alene.

Fordi hun netop kun er 10 uger gammel, er Lillith alt for lille til at blive vaccineret mod rabies, og derfor kunne hun ikke komme med sin ejer videre til Sverige. Heldigvis blev hun opdaget i tide, og herfra bliver historien om hjemløse Lillith faktisk kun mere gribende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forelsket med det samme

Det oplyser Dyrenes Beskyttelse, som i første omgang stod for at koordinere, at hvalpen blev hentet af Falck, så den kunne blive undersøgt på Københavns Dyrehospital – bare for en sikkerheds skyld.

Da veterinærsygeplejersken Line Kirketerp mødte ind på arbejde samme sted den morgen, kastede hun for første gang blikket på Lillith. Og det var kærlighed ved første blik.

 - Da jeg kommer på arbejde den morgen, går hun rundt i forberedelseslokalet. Da hun bliver fundet om natten, er det Falck der er kommet med hende og det er lidt kærlighed ved første blik. Hun er bare vildt glad og kommer løbende direkte hen til mig, som om vi altid har kendt hinanden. Hun var utrolig tillidsfuld i forhold til at hun var blevet efterladt alene, fortæller Line Kirketerp.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Sammen med transportboksen og hvalpen fulgte en seddel. (Foto: Dyrenes Beskyttelse)

Det er stadig et mysterium, hvem Lilliths ejer er, da hendes chip ikke er registreret i hverken Danmark eller Sverige. Og ifølge reglerne skal ejeren fremlyses, før et kæledyr kan adopteres og sendes ud til et nyt hjem.

-  Jeg ringer først til politiet, for at finde ud af om hun skal tilbage til dem, men da de ikke har haft noget med hende at gøre, vil de ikke overtage hende nu. Derfor kontakter jeg Rikke, som er internatleder på Roskilde for at høre hvad vi kan gøre, hvis nu min familie gerne ville adoptere hende, og her aftaler jeg med Rikke at hun skal i pleje ved os mens hun bliver fremlyst og hvis hendes tidligere ejer ikke dukker op, så adopterer vi hende, fortæller Line og fortsætter:

- Rikke er fantastisk og heldigvis var hun helt klar på at lade os være plejefamilie så vi kunne få hende med hjem med det samme. På den måde behøvede Lillith ikke sidde og vente på internatet, indtil vi fandt ud af om hun kunne blive vores permanent.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Hvalpen, som nu hedder Bob Hoover, har endda fået sig en hundesøster.
(Foto: Dyrenes Beskyttelse)

Bette Møvs nye liv

I mellemtiden holdt Line, hendes mand og tre børn vejret. Indtil de endelig kunne overtage den bedårende lille hundehvalp.

Lillith er i dag blevet beriget med en familie, en hundestoresøster og et hjem.

Og så har hun endda fået et nyt navn: Bob Hoover.

Lines mand er nemlig pilot, og faktisk flyver hun allerede mere, end nogle af os andre gør.

- Min mand fik lov til at bestemme hendes navn og hun kom derfor til at hedde Bob Hoover, efter den berømte testpilot, men ofte kalder vi hende også bare Bette Møv. Min mand er pilot og vi er derfor virkelig glade for at hun er så lille, så vi nemt kan have hende med omkring og med i en flyver. Hun har allerede været med og hun klarede det fantastisk flot. Og så har hun det rigtig godt med vores gamle hund, så vi er virkelig glade for at have fået Bette Møv ind i vores liv, afslutter Line Kirketerp.

Sponsoreret indhold