Krimi23. august 2023

10-årig Sara fundet død: Nu kommer onkel med mystisk forklaring

10-årige Sara blev fundet død i sit hjem, nu påstår hendes onkel, at hun døde i en ulykke
Sara Sharif blev fundet død 10. august. Hendes far er forsvundet
Sara Sharif blev fundet død 10. august. Hendes far er forsvundet
 Foto: Privat

10-årige Sara Sharif blev 10. august fundet død i sit eget hjem i Woking i England.

Siden har hendes egen far, Urfan Sharik, været efterlyst. Men sammen med hans partner, Beinash Batool og pigens onkel fløj de til Pakistan med fem andre børn, dagen før liget af den bare 10-årige pige blev fundet.

Politiet mistænker, at de kan have forårsaget pigens død, for derefter at flygte til Pakistan.

Men pigens onkel, Imram Sharif, har nu angiveligt udtalt sig til politiet i Pakistan. Det skriver Metro.

Han påstår nu, at den lille pige "faldt ned af trapperne og brækkede nakken".

Obduktionen afslørede ikke Saras præcise dødsårsag, men slog fast, at den lille pige havde "adskillige og voldsomme skader", som formentlig var kommet over "en længere periode".

- Beinash var hjemme sammen med børnene. Sara faldt ned af trapperne og brækkede nakken. Beinash gik i panik og ringede til Urfan.

Det eneste vi dog ved er, at alarmcentralen om natten den 10. august fik et opkald fra en person, der identificerede sig som Saras far. I opkaldet kom faderen, Urfan Sharif, med oplysninger og udtalelser, der kort efter fik politiet til at køre mod familiens hjem i Hammond Road, Woking.

Og her kan man altså den bare 10-årige pige død.

Politiet ved ikke, hvorfra faren foretog opkaldet til alarmcentralen. Men nummeret er senere blevet sporet til Pakistan.

Saras mor Olga Sharif boede ikke sammen med sin datter og er heller ikke længere gift med faren. Hun er i dyb sorg over at have mistet sin fatter. Hun frygter ligeledes, at faren er skyld i datterens død.

- Hun var så smuk. Jeg kan ikke begrive, at hun er død, siger moren til Metro, før hun kommer med en dybfølt bøn til faren.

- Kom frem og forklar dig!

Sponsoreret indhold