Krimi25. april 2024

10-årig kommer med uhyggelig tilståelse: Har begået drab

En 10-årig dreng fra Texas har for kort tid siden indrømmet, at han begik drab som blot syvårig
En blot 10 år gammel dreng fra Texas har for kort tid siden indrømmet, at han har begået drab. Dette billede har ikke noget med den pågældende sag at gøre.
En blot 10 år gammel dreng fra Texas har for kort tid siden indrømmet, at han har begået drab. Dette billede har ikke noget med den pågældende sag at gøre.
 Modelfoto: Colourbox

En blot 10 år gammel dreng fra Texas har for kort tid siden indrømmet, at han har begået drab.

Den 10-årige dreng indrømmer således, at det var ham, der som blot 7-årig skød og dræbte en 32-årig mand i Nixon, Texas.

Det skriver det amerikanske medie People.

Den 32-årige Brandon O’Quinn Rasberry blev fundet dræbt med skud i hovedet i januar 2022. Siden har politiet forsøgt at opklare drabet, men uden held.

Først 12. april tog sagen en overraskende drejning, da politiet kom på sporet af den nu 10-årige dreng.

Drengen havde dagen forinden truet en kammerat i skolebussen, og i den forbindelse havde den 10-årige udtalt, at han havde dræbt en mand to år forinden.

Politiet valgte at afhøre drengen, der altså nu har indrømmet, at han skød og dræbte den 32-årige mand i januar 2022. Drengen har fortalt, at han dræbte manden med sin bedstefars pistol, mens han var på besøg hos sine bedsteforældre.

Trods sin ugerning udtaler myndighederne i Texas, at den 10-årige dreng ikke vil blive retsforfulgt.

Ifølge Texas’ straffelov er et barn nemlig ikke strafbart, før det er fyldt 10 år. Og da drengen i dette tilfælde var under 10 år på gerningstidspunktet, bliver en eventuel sag droppet.

Sponsoreret indhold