Krimi 12. marts 2020

1-årige Evelyn forsvundet i månedsvis: Nu er hun fundet død

Den etårige Evelyn Mae Boswell forsvandt tilbage i december. Den lille pige blev dog først meldt savnet i februar, og nu bekræfter politiet, at de har fundet hende død
Foto: Tennesee Bureau of Investigation

Fredag blev et barnelig iført lyst joggingtøj, lyserøde sko og en lyserød sløjfe fundet.

Det var det samme tøj, som 1-årige Evelyn tilbage i december sidste år forsvandt i.

Men først nu er det blevet bekræftet, at liget - der blev fundet på en ejendom ejet af et medlem af Boswell-familien - i sandhed er den forsvundne Evelyn.

Det bekræftede myndighederne onsdag amerikansk tid.

Det skriver People. 

”Vi har en trist meddelelse i forbindelse med den fortsatte jagt på svar i sagen om 15 måneder gamle Evelyns Boswells død. Liget, der blev fundet fredag, er blevet bekræftet til at være den lille pige. Tak for jeres støtte i denne meget svære sag”, skrev Tennessees efterforskningsafdeling på Twitter.

  • - Som vi frygtede, er liget nu blevet positivt identificeret, og det er den 15 måneder gamle pige. Vi forstår, at Evelyn fangede jeres hjerter. Hun fangede også vores. Men… Vi kan ikke give jer mange flere oplysninger for nu, sagde Leslie Earhart i en video, der også blev delt på de sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Politichefen forsikrede endvidere om, at alle, der er involveret i den lille piges død, nok skal blive stillet til ansvar.

6. marts fandt efterforskere liget på ejendommen ejet af et familiemedlem. Politiet har ikke ville fortælle, hvor på ejendommen det blev fundet, men har fortalt, at det blev fundet ved siden af tøj, legetøj og bleer.

Evelyn blev sidst set i december, men blev først officielt meldt savnet i februar – adskillige uger efter hendes forsvinden.

Myndighederne hørte først, at hun var forsvundet, da et mandligt medlem af familien fortalte, at han ikke havde set den lille pige siden julen.

Evelyns mor, Megan ”Maggie” Boswell blev anholdt fredag 25 februar og sigtet for falsk anmeldelse.

  • - Hver gang vi taler med hende, så ændrer hun forklaring. Og jeg er helt seriøs. Hver evig eneste gang, sagde politichefen Jeff Cassidy.

Politiet har sagt, at Maggie har givet dem ”modstridende og forkerte” informationer om, hvor den lille pige befandt sig.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: Wilkes County Sheriffs office

Evelyns mormor og hendes kæreste William blev anholdt i North Carolina i En BMW fra 2007 . (Foto: Foto: Wilkes County Sheriffs office)

I et interview med WJHL-TV inden hendes anholdelse påstod Maggie, at hendes egen mor havde bortført barnet og taget hende med til en campingplads i Virginia.

Maggies mor, Angela Boswell, er blevet anholdt og sigtet for besiddelse af stjålne genstande, men hun er ikke blevet sigtet for bortførelse – og politiet har ikke bekræftet Maggies anklager.

Sponsoreret indhold