Kendte5. maj 2020

Kourtney Kardashian afslører: Sådan tabte jeg mig efter fødslen

Efter at have født tre børn kender den 41-årige realitystjerne i den grad til udfordringerne ved at tabe de ekstra graviditetskilo
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-15_kl._11.31.12.png
 (Foto: MEGA)

Den ældste Kardashian-søster tog noget nær 20 kilo på ved hver eneste af sine tre graviditeter.

Nogle af kiloene røg ved selve fødslerne og i tiden efter – men resten krævede benhårdt arbejde for ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen.

Det afslører hun i et indlæg på sin blog.

Udover at amme, en vægttabsmetode, som stjernen i den grad anbefaler, så var kampen mod de ekstra kilo vidt forskellige ved alle tre graviditeter.

Efter sønnen Masons fødsel kom Koutney Kardashian de ekstra kilo til livs ved mindre løbeture i kvarteret samt ved træningsøvelser i hjemmet.

Derudover afslører realitystjernen, at hun ammede i hele 16 måneder – noget, der i særdeleshed var med til at få hende ned i vægt.

Ikke kun, fordi Mason spiste fra hendes bryst. Hun blev nemlig også ”tvunget” til at spise mere sundt.

Efter fødslen af datteren Penelope var det ikke nær så nemt at komme af med de ekstra graviditetskilo for den garvede tv-personlighed.

I begyndelsen dyrkede hun yoga – men efter to år uden de vilde resultater, gik Kardashian-søsteren over til intervaltræning med blandt andet squats og trappetræning.

Midt i den intense træning opdagede hun dog, at var gravid med sønnen Reign. Og efter fødslen var det nærliggende at hoppe direkte tilbage til samme træningsform.

Perioden var desuden ekstra særlig for den ældste Kardashian-søster, fordi det også var her, at hun og ekskæresten, og faren til de tre børn, Scott Disick gik fra hinanden:

- Det hjalp på min angst, forklarer Kourtney Kardashian om sin træning.

I dag er Kourtney Kardashians form bedre end nogensinde. Og hun holder sig i den grad ikke tilbage, når de handler om at vise formerne frem.

Sponsoreret indhold