Se billedet: William og Kates søde julekort

Familieportrættet er taget af Chris Jackson.

Familieportrættet er taget af Chris Jackson.

Foto: All Over Press

Mon ikke prins William og hertuginde Kate har rigeligt at berette om i dette års julekort?

I starten af september offentliggjorde parret, at de venter deres tredje barn, og i slutningen af november blev det bekræftet, at prins Williams bror, prins Harry, er blevet forlovet med skuespilleren Meghan Markle

Her finder du gaven til personen, der har alt. 

Prins William og hertuginde Kate har netop offentliggjort et nyt familieportræt, der pryder deres julekort i år. På kortet står parret med deres to børn, George på fire og Charlotte på to. Hele familien er yndigt klædt i matchende lyseblå nuancer. 

På Instagram oplyser det britiske kongehus, at billedet er taget tidligere i år, og det er højst sandsynligt derfor, man ikke kan se meget babybule på hertuginde Kate. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Samtidig med offentliggørelsen af det nye familieportræt meddeler prins William og hertuginde Kate også, at deres datter begynder i børnehave i januar 2018. 

- Deres Kongelige Højheder har denne morgen også annonceret, at prinsesse Charlotte vil gå på Willcocks Nursery School i London fra januar 2018. Willcocks Nursery School har udtalt: "Det glæder os, at hertugen og hertuginden af Cambridge har valgt Willcocks Nursery School til prinsesse Charlotte. Vi ser frem til at sige velkommen til Charlotte i vores børnehave i januar", meddeler det britiske hof på Instagram. 

Prins Williams far, prins Charles, og hans kone Camilla har også netop offentliggjort deres julekort. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close