Vild frokost: Se kronprins Frederiks "avancerede" jagtmenu

Uden mad og drikke, duer helten ikke, lyder ordsproget.
Og hvis man spørger kronprins Frederik, gælder det samme, når man skal på jagt.
Horsens Folkeblad skriver, at det ved dette års kongejagt i Gludsted Plantage, der fandt sted den 4. november, var en lokal restaurant, der stod for maden til den 54-årige kronprins og hans jagtselskab på 26 personer – og det var ikke bare lige en madpakke med håndmadder, der blev trakteret med.
Det var Restaurant Rørbæk Sø, der stod for maden, og det krævede en del planlægning at forberede maden, der skulle serveres ude på heden, hvor selskabet var på jagt.
Lokalmediet kalder menuen for "avanceret", og den bestod da også af mange retter: To slags sild til indledte gildet, der efter røget torsk, gravad laks, rosastegt andebryst, rødkålsalat, vildtragout og til den søde tand stod den på hvidvinsporcheret pære med mørk chokolade, hasselnødder og skyrcreme.

– Det var en stor fornøjelse at servere for kronprins Frederik. Han hilste hjerteligt på os og var helt nede på jorden, siger Marie Meyland, der forpagter Restaurant Rørbæk Sø, til Horsens Folkeblad.