Kongelige18. marts 2024

Vild drejning: Nu er prinsesse Kate blevet spottet i offentligheden

Efter lige knap tre måneder og massive mængder mystik er den britiske prinsesse angiveligt blevet spottet i bedste velgående
FILE PHOTO: Britain's Kate, the Princess of Wales
Ingen billeder bekræfter det, men ifølge The Sun er prinsessen blevet spottet for første gang i månedsvis.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

84 dage.

Det er så lang tid, der er gået, siden prinsesse Kate sidst blev spottet i offentligheden.

I de knap tre måneder, hun har været "forsvundet", er der løbet meget vand gennem åen, og der er blandt andet blevet spekuleret i alt fra, at hun er død og begravet til, at hun er knust, fordi prins William har været hende utro.

Men hun har det angiveligt helt fint.

I hvert fald forlyder det nu i The Sun, at den 42-årige Kate Middleton i weekenden er blevet spottet i bedste velgående.

Det britiske medie har dog ingen billeder af prinsessen, der angiveligt lørdag dukkede op sammen med prins William i en lokal butik nær deres hjem i Windsor.

Mediet har i stedet udelukkende talt med anonyme kilder, der påstår, at Kate så "glad, afslappet og rask ud".

- Efter alle de rygter, der florerer, så blev jeg meget chokeret over at se hende der, siger et vidne fra butikken til The Sun.

The Sun mener også at vide, at det royale par efter butiksbesøget brugte formiddagen på at se deres tre børn, tiårige George, otteårige Charlotte og femårige Louis, dyrke lidt sport på en nærliggende græsplæne.

Igen er der dog ingen billeder, der bekræfter dette.

Sidste gang prinsesse Kate blev set i officielt øjemed var tilbage i december.

I januar kom det frem, at hun havde været indlagt på hospitalet i to uger som følge af en maveoperation, og siden da har mystikken omkring hendes whereabouts været total.

Mystikken og spekulationerne tog nye højder, da kongehuset i sidste uge delte et familiebillede, der var tydeligt redigeret, og som fik adskillige billedbureauer til at trække det tilbage fra deres arkiver.

Sponsoreret indhold