Usædvanligt syn ved Buckingham Palace: Kate bag rattet

Kate hyldede Diana ved en fest på Buckingham Palace.

Kate hyldede Diana ved en fest på Buckingham Palace.

Foto: MEGA

Det er ikke mange fingre som medlemmerne af den britiske kongefamilie selv skal løfte, hvad angår transport, men for nylig blev turisterne mødt af et uvant syn. 

Pludselig kom en sort Range Rover nemlig kørende ind gennem portene på Buckingham Palace, og bag rattet var ingen ringere en hertuginden af Cambridge, Kate MIddleton - selv!

Normalt har den kongefamilien et væld af chauffører til at transportere dem, og det er uhyre sjældent at de selv bliver set med hænderne på rattet, især de kvindelige medllemmer.

Tidligere på året blev svigerinden Meghan Markle hyldet for at lukke døren selv, så nu tager 36-årige Middleton åbenbart lige selvstændigheden en tand op.

Reaktionerne fra folket er heller ikke helt få. Og på Daily News kommentarfelt var det ikke ligefrem en hyldest der blev sendt hertugindens vej.

- Kørte sig selv? Gad vide om om hun selv tog tøj på i morges, eller om de skattepengebetalte tjenestefolk (røde slaver) påklædte hende, som sædvaneligt, Lød det blandt andet fra brugeren PetesLittlePetPM

En heldig turist fik et billede af hertuginden i farten, da hun ankom til Buckingham bag rettet

Hertuginden var eftersigende alene på vej til te med hendes svigermor, dronning Elisabeth for at snakke om den fejde der har været mellem Kate og Meghan på det seneste.

Begge parter har besøgt den 92-årige dronning af England alene, for at få råd og vejledning.  

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close