Kongelige19. januar 2022

Ugens stjerner: Prinsesse Athena fylder 10 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 19. januar til og med tirsdag den 25. januar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har mange ideer, men det er knap så sjovt, hvis ikke der er nogen at dele dem med. Du er i en fase, hvor du afprøver dine teorier, inden du ønsker at præsentere dem for andre. På den måde har du virkelig noget at byde ind med, når og hvis dine planer lykkes.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Burhan G: Fylder 39 år den 20. januar

Aura: Fylder 37 år den 21. januar

Wafande: Fylder 39 år den 21. januar

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er fokus på dine følelser og kærligheden. Du er f.eks. mere til udveksling af dine indre tanker, og du ser det ikke som noget problem at få andre tæt ind på livet. Nogle Fisk kan være meget emotionelle, hvilket kan skabe nogle udfordringer fra tid til anden.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Få afsluttet de opgaver, som du har beskæftiget dig med den sidste måned. Du er fuldt afklaret om, hvilken retning du vil gå. Endelig har du fået dit overblik igen. Fokus vil være på familien, hvor dybe følelsesmæssige mønstre dukker op. Lad det være, som det er!

TYREN

21. april-21. maj

Du har mange bolde i luften – følg opgaverne til dørs, så du ikke får nogen hængepartier! Imidlertid kan du mangle vigtige informationer for at blive færdig, så hav tålmodighed, og vent. Træf derfor ikke endelige afgørelser, før du har alle uafklarede ting på plads.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Hvis du har mange ting, bør du holde en pause, for du kan risikere at bruge dine kræfter forgæves. Brug energien på helt særlige opgaver. Du bør heller ikke påtage dig yderligere opgaver før tidligst i næste uge. Din økonomi kommer i fokus. Måske er du i sparehjørnet?

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det er godt at gøre opgaver færdige inden torsdag, før nye projekter. Du mærker et tydeligt energiskift og fornemmer, at tingene er knap så tunge at arbejde med. Det er klogt at have en plan B parat, da hjælpen, du regner med, kan risikere at udeblive.

LØVEN

23. juli-23. august

Er du træt af tingenes tilstand, kan du glæde dig til et stemningsskift torsdag. Du bliver lettere til mode og synes, dit sociale liv er bedre. Der kan være restriktioner, du må forholde dig til. Regn ikke med opbakning fra en af dine nærmeste; vedkommende magter det ikke.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har ikke så meget energi, og den, du har, bør du bruge på dig selv. Derfor kan der blive uro i geledderne, men det ordner sig, hvis du sørger for at melde ud i god tid. Så er der ingen, der bliver ladt unødigt i stikken. Du har mulighed for at hente hjælp i dit netværk.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du skal forholde dig til et dilemma mellem arbejde og familien. Men regn ikke med at løse lige nu. Du skal have flere oplysninger, før du kan træffe en afgørelse. Tag dig god tid, og lad dig ikke stresse af, at andre gerne vil vide, hvad du beslutter dig for.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du synes, at du har gjort, hvad du kunne i en bestemt sag og vil derfor fokusere på andre ting. Dog bør du afslutte de nuværende ting på en konstruktiv måde. Har du opholdt dig i udlandet i den senere tid, er din udlængsel mættet, og du kan fokusere på hjemlige forhold.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har haft meget fart på og har nok behov for, at tingene skal ned i gear. Det kommer de i næste uge. Derfor kan det være en god idé, hvis du bruger denne uge på at få afsluttet opgaver. Måske vil du fremover lave frivilligt arbejde, hvis ikke du allerede er engageret.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du må acceptere, at du kører et sololøb på nogle områder. Forvent ikke at få nogen med på dine ideer i denne uge. Prøv at tydeliggøre nogle af dine mange nye tiltag, så andre kan få indblik i dine planer. Fokus vil være på din kæreste/ægtefælle i weekenden.

Sponsoreret indhold