Kongelige5. februar 2021

Ugens stjerner: Kronprinsesse Mary fylder 49 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary_13.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 3. februar til og med tirsdag den 9. februar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du møder en, du er helt på bølgelængde med. Du bliver begejstret, og et samarbejde tager hurtigt form. Tænk dig om en ekstra gang, for selv om I er meget enige, er det ikke sikkert, at vedkommende har ret meget erfaring, så du kommer til at trække det største læs.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Sarah Grünewald: Fylder 37 år den 5. februar

Prinsesse Marie: Fylder 45 år den 6. februar

Esben Bjerre Hansen: Fylder 34 år den 8. februar

FISKENE

19. februar-20. marts

Din planlægning er lidt flyvsk. Du har tendens til at bygge noget op, som måske endnu ikke er gennemtænkt. Det vil være klogt at afprøve dine teorier, inden du offentliggør dem. Har du behov for ro, må du gøre en ekstra indsats, da tankerne er mange og larmer meget.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Det kniber med energien. Det føles lidt tungt, og opbakningen er udeblevet, så du må klare tingene selv. Efter den første skuffelse har lagt sig, begynder du langsomt at kunne se fremad og finde økonomiske ressourcer, som du havde glemt – og dermed er sagen løst.

TYREN

21. april-21. maj

Der kan opstå en ny situation. Giv dig tid til at finde ud af, hvordan du skal gribe det an. Du kan nok ikke gøre det, du havde tænkt dig – så find alternative løsninger. Du går efter pludselige indskydelser uden at kende konsekvenserne. Men du føler dig nødsaget til at handle.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du tester idéer. Det er ikke sikkert, de kan omsættes til virkelighed. Hvis ikke, så er det godt, at du allerede nu finder ud af det, så du ikke står med værdiløse projekter. Hvis du kan holde lav profil hele ugen, risikerer du ikke at løbe tør for energi. Gem lidt af krudtet.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du er irriteret og synes ikke, du får nok støtte fra dine venner. Humøret bliver væsentligt bedre senere på ugen, hvor du stiller dig forrest i forbindelse med en begivenhed, der involverer en hel del mennesker, dog inden for en særlig interessegruppe.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har svært ved at skjule din utilfredshed. Der er en kæp i hjulet, og det giver lidt større besvær end normalt. Men er du bare en lille smule tålmodig, så vil du få de ting på plads, der tidligere drillede. Parforhold og samarbejde kan være til debat i weekenden.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der er særlig fokus på rutiner og dit velbefindende. Bedst er det, hvis man kan arbejde sammen. Det bliver formentlig nemt at finde fælles fodslag. Økonomiske udfordringer kan bringe nogle af dine planer i fare, men med eftertanke er der stor chance for en løsning.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det gælder om at finde personer, som du er på bølgelængde med. En lidt ældre person stiller sig til rådighed, men du synes ikke, at du bliver hørt. Du bliver for påvirket, så tag jeres samvær lidt let. Senere vil der være andre, som er mere lydhøre over for dine idéer.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Der er særlig fokus på familien eller boligen. Større beslutninger er taget, og nu skal de efterleves. Men det kan knibe med at nå til enighed, og du må bruge ekstra tid på at få familiemedlemmer til at falde til ro. Du har svært ved at skjule din irritation.

SKYTTEN

23. november-21. december

Der er mange, du skal tage hensyn til. Det er vigtigt at være på bølgelængde, for ellers går det slet ikke. Meninger brydes, og du får luftet dine holdninger, som kan være meget ideologiske og knap så anvendelige i hverdagen. Få vil forstå dig, så du må forklare dig nøje.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du står fast på dine principper. Det mærker du en del til, fordi folk vil have dit råd eller høre dine meninger. Du deler gerne ud af dine idéer, og en person, som måske er ny i ”branchen”, vil bede om hjælp. Du må overveje, om du vil samarbejde.

Sponsoreret indhold