Kongelige14. april 2021

Ugens stjerner: Dronning Margrethe fylder 81 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 14. april til og med tirsdag den 20. april.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har stadig meget gå-på-mod – især når det gælder formidling af egne tanker og ideer. De er stadig i opstarten, så du vil rette ind hen ad vejen. Du kommer længst med direkte forespørgsler, så hold dig ikke tilbage, for det falder dig nemt at tale med andre og blive forstået.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Stephanie “Geggo” Karma Salvarli: Fylder 31 år den 14. april

Tommy Kenter: Fylder 71 år den 15. april

Lise Lotte Lohmann: Fylder 65 år den 18. april

FISKENE

19. februar-20. marts

Tingene vil falde på plads af sig selv. Dagene er velegnede til at få dine ønsker gennemført. Især i weekenden kan du mærke, at forhold til den nærmeste familie fungerer bedre end længe. Udnyt ugens konstruktive flow til at få dig selv tilbage på sporet.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har de bedste kort på hånden i denne uge. Det er oplagt at promovere dine mærkesager. Du har mange gode kontakter, og kommunikationen flyder nemt. Jo mere du får klaret, jo mere energi får du. Weekenden bliver god, hvor du får meget inspiration.

TYREN

21. april-21. maj

Dit velbefindende kan være påvirket af nogle nyheder. Men det ændrer sig, og du mærker et markant skift i humør og føler dig langt bedre tilpas. Du kan igen overskue dine projekter, og din gennemslagskraft er på toppen. Forvent fremgang snart.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har medvind, og du bør udnytte de gode muligheder. Opstart af nye projekter er øverst på tegnebrættet, og hvis der er mulighed for det, kan det være, at en rejse kan bevilliges. En lidt nedslående følelse kan indfinde sig i weekenden, men du er hurtigt videre.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du får hjælp fra uventet kant. Det er en fornøjelse for dig at få tingene bragt i orden. Muligheder, som du ikke tidligere har været opmærksom på, står nu lysende klare, og du bør springe til og få del i opturen. Sidst på ugen kan følelser eller minder påvirke humøret.

LØVEN

23. juli-23. august

Din energi er høj, og anliggender, der har med udlandet at gøre, vil være i fokus. Enten ved at rejse eller med kontakt via digitale medier. Du får mange ideer til projekter, og det gør andre også, men du er opsat på at få eneret til dine. Sidst på ugen dykker energien.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Hvis du har planer om at markere dig, så er denne uge tidspunktet, hvor det lader sig gøre. Hold dig ikke tilbage, men udnyt de gode muligheder, der viser sig. Mere eller mindre skjulte forhold/forbindelser kan blive afsløret eller komme op til overfladen i weekenden.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Familie/bolig er i fokus. Det kan bringe mismod med sig. Men senere bedres dit humør markant, og din selvfølelse bliver stærkere. Nu føler du, at du er oven på igen og nyder de velkendte dagsrytmer. Nye venskaber eller samarbejder kan påbegyndes.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Der er meget at holde styr på. Men det klarer du sagtens. Udnyt denne uges gode muligheder til at komme igennem med dine ting og få samtidig afsluttet nogle af de ufærdige opgaver, som længe har irriteret dig. Forhold i familien/boligen synes at være til din fordel.

SKYTTEN

23. november-21. december

Dine kommunikationsmuligheder er i top. Du har de bedste planetariske kort på hånden til at få gennemført dine mange ideer. Er det relevant, så fylder kærligheden meget – i det faste forhold eller dating – og det gælder især lørdag og søndag.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du vil nok bruge denne uge på at rydde op eller starte et nyt projekt. Mange af vinterens projekter kan bedre lade sig gøre nu, hvor du ved mere om, hvordan du ønsker, det skal være. Flere i familien vil muligvis søge dine råd, hvilket sætter humøret i vejret.

Sponsoreret indhold