Kongelige19. april 2023

Ugens horoskop: Prinsesse Isabella fylder 16 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella fylder 16 år den 21. april. Hip hip hurra!
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Silas Holst har bisat sin far: – Hvor hårdt det end er, er det også befriende

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Prinsesse Isabella fylder 16 år den 21. april. Stort tillykke fra hele redaktionen!

Horoskopet gælder fra onsdag den 19. april til og med tirsdag den 25. februar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Boligtanker kan være aktuelle, hvor du måske skifter mening eller er usikker på, hvad du egentlig vil. Vil du forbedre eller flytte til helt andre miljøer/landsdele? Mulighederne kan være mange, og chancen for, at du får øje på en mere i denne uge, er til stede. Realiteter omkring din økonomi kan være med til at du tager en beslutning.

FISKENE

19. februar-20. marts

Har du nogle ønsker, så få dem frem i lyset, så der kan tages stilling til, om det kan lade sig gøre. Gå forsigtigt frem, da du ikke vinder på at tvinge din vilje igennem. Hvordan du bruger dine ressourcer, er i centrum i denne tid, og det kan betale sig at være afventende og håbe på bedre tider.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Poul Erik Skammelsen: Fylder 60 år den 19. april

Christian Kjær: Fylder 80 år den 22. april

Mathias “Zanka”Jørgensen: Fylder 33 år den 23. april

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Det er ikke tiden til de store udadvendte aktiviteter lige i øjeblikket. Familien og boligen kalder på din opmærksomhed, og det kan være, at der ligger en oprydning eller renovering og venter. Under alle omstændigheder er du mere modtagelig overfor de nære ting, og det kan måske få dine følelser til at røre på sig.

TYREN

21. april-21. maj

Du mærker en lettelse efter sidste ugens hændelser, og du kan se fremad. Nu er der stort set ingen forhindringer, så du bør kunne få dine idéer og planer til at fungere. Du har sikkert flere ting i gang, og det kalder på multitasking, som du ellers ikke bryder dig om. Men nu synes du faktisk, at det er ret sjovt at køre ad flere spor.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du mærker en rastløshed, som du ikke kan sætte ord på. Du har dog mulighed for at finde lidt mere ro i dig selv, men det kræver at du kan skrue ned for nogle af de mange planer, som du har for den nære fremtid. Lad dem ligge lidt og se, om du ikke kan skabe en afstand og i den forbindelse se tingene i et andet perspektiv

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du bør afslutte arbejdsopgaver inden torsdag. Nye projekter venter, hvor det er optimalt, hvis du kan starte uden alt for mange hængepartier, der kan stresse dig. Der kan være flere forhindringer, som du skal klare, inden du kan komme videre i den nuværende proces. Gør en indsats, skip alle bånd, der binder dig til fortiden.

LØVEN

23. juli-23. august

Du mærker et stemningsskift, og der er fokus på samarbejde – også i parforholdet. Måske er I ikke er enige, eller der er en lille magtkamp. For dit vedkommende gælder det om at se på egne reaktionsmønstre; måske kan tingene løses, hvis du tager din del af ansvaret, måske mere eller mindre i det skjulte?

JOMFRUEN

24. august-23. september

​Du har brug at slappe af. Du har ikke de store forpligtelser, så du læne dig lidt tilbage og anskue tilværelsen derfra. Du finder ud af, at der er ting, som du kan undersøge nærmere, inden du fortsætter ad den sti, som du har stukket ud for nuværende. Tiden giver dig mulighed for at finde nye løsninger.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Få styr på dine tanker efter anstrengende dage, hvor du skulle bruge mange kræfter på at få nogle ting på plads. Der er ikke så travlt lige nu, så nyd dagene – som du måske tilbringer i udlandet eller du er uden for dine sædvanlige rammer. Udnyt tiden lige nu til at overveje dine muligheder.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Hvordan tingene hænger sammen i følelsernes verden, det interesserer dig, Du kan få et indblik i f.eks. din egen indre verden og sætte nogle ord på det, som rører sig i dig. Normalt er det dig, der får stærke følelser frem hos andre, men lige nu er der mulighed for at rette blikket indad. Nye former for motion kan bl.a. motivere dig.

SKYTTEN

23. november-21. december

Ændringer bevirker, at du må give familien ekstra opmærksomhed. Derfor har du ikke så meget tid og overskud, som du plejer, til at foretage dig ting på egen hånd. Kærligheden må måske også vige for andre ting, som ikke kan udsættes. I teorien har du helt styr på, hvordan du skal løse tingene, men det er ikke altid det er realistisk.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du prøver at få et overblik over din måde at kommunikere på. Kan du blive mere klar og entydig i din facon? Noget tyder på, at det kræver noget ud over det sædvanlige at finde de rette “kanaler”, når du skal skrive eller tale. Brug helt almindelige måder, når du kontakter andre – og lad andre om den digitale fremgangsmåde – lige nu.

Sponsoreret indhold