Kongelige12. oktober 2022

Ugens horoskop: Prins Christian fylder 17 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Prins Christian
Prins Christian fylder 17 år den 15. oktober. Stort tillykke fra hele redaktionen!
 Foto: Martin Høien

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Prins Christian fylder 17 år lørdag den 15. oktober. Stort tillykke!

Horoskopet gælder fra onsdag den 12. oktober til og med tirsdag den 18. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du kan udvide dine aktiviteter og måske få kontakt med et internationalt team, som du kan samarbejde med. Det kan give dig et skub i den ønskede retning, og du får chancen for at virkeliggøre idéer. En af de personer, du får kontakt med er på hjemmebane og kender til evt. lovgivning på området.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du kan blive forstyrret, da en nær relation konfronterer dig med økonomiske forhold, som du måske er uvidende om. Bevar roen og lad dig påvirke, men se stille og roligt på, hvad det i virkeligheden drejer sig om. Måske har du overset eller glemt noget, og det kan der nok rettes op på.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Melvin Kakooza: Fylder 31 år den 12. oktober

Tina Dickow: Fylder 45 år den 14. oktober

Søren Pilmark: Fylder 67 år den 16. oktober

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Pas på med at fortælle nyheder, da der er sandsynlighed for, at du bliver misforstået eller selv har misforstået noget. Du bør undersøge tingene nærmere, inden du udtaler dig skråsikkert. Du har stadig meget travlt og kan dermed overse vigtige oplysninger i farten. Ved at være nærværende, når du dine mål.

TYREN

21. april-21. maj

Du er inde i en stabil periode og kan give 100 procent på dit arbejde eller på de ting, som du prioriterer. Du kan nemt komme ud af kurs, så derfor er det en fordel, hvis du kan holde balancen i de ting, som du foretager dig. Altså ikke for meget og ikke for lidt – af det hele. Er du fokuseret, når du de ting, som du har planlagt.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du skal lige orientere dig, inden du sætter kursen. Der kan være nye forhold, som du skal kende, før du handler eller udtaler dig. Du bør ikke lade dig påvirke eller presse af nogle fagfæller, der ønsker, at du skal udtale dig eller komme med din mening. Det kan give lidt uro og forstyrre den gode stemning, men du bør stå fast.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du har gode kort på hånden. Udnyt de muligheder, det giver dig, til at skabe et fundament – især når det gælder din økonomi eller fremtidige arbejdsopgaver. Dine beslutninger holder i teorien, men om de også gør det i virkeligheden – det må tiden vise. Du får næppe et bedre udgangspunkt. Husk at pleje dit eller forretningens image.

LØVEN

23. juli-23. august

Din mening tæller, og det gælder om at være forstående og rummelig. Kan du det, har du tilhørerne i din hule hånd. I denne uge, kan du komme et mål nærmere, som du har arbejdet på i en længere periode. Du vil vinde dine kritikere for dig og dermed er vejen banet for dig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der sker et skift, og du fornemmer tydeligt, at du har forladt din tryghedszone og er på “fremmed” grund. Du skal lige vejre stemningen. Spørgsmål om økonomi kan være aktuelle, og da du endnu ikke har de informationer som du har brug for, bør du vente til senere med at indgå aftaler.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Både du og en god ven eller en faglig kollega har et godt øje til den samme person, som I gerne vil lære nærmere at kende. En person med nogle “skæve” idéer, og som er inspirerende. Det er et interessant bekendtskab, som bl.a. bevirker, at du kan komme i mål med nogle af dine planer.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Vær tydelig når du udtaler dig. Er du i tvivl om, bør du undersøge sagerne til bunds, inden du måske uforvarende kommer med informationer, som ikke holder i virkeligheden. Handler det om en date eller et uforpligtende forhold, er du nok i tvivl og har svært ved at komme med en endelig udmelding eller beslutning.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du bliver mindet om, noget du har glemt. Det kan også dreje sig om, at en nær relation, venter på at få et svar fra dig. Har du endnu ikke truffet beslutning, så vent til du har fundet ro eller har fundet de oplysninger, som du tilsyneladende mangler for at blive sikker i din sag. Gør ikke en stor sag ud af det.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan få tilbudt et samarbejde, som på alle måder virker fornuftigt. Slå til! Du bør dog sørge for at forventningsafstemme og for at arbejdsopgaverne er opdelt, så der ikke er tvivl om, hvem der gør hvad. Du har idéerne, så dine samarbejdspartnere skal sørge for ideelle forhold til det hele.

Sponsoreret indhold