Kongelige27. maj 2022

Ugens horoskop: Kronprins Frederik fylder 54 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Kronprins Frederik fylder 54 år den 26. maj. Stort, stort tillykke til kronprinsen. Hip hip hurra!

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. maj til og med tirsdag den 31. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har mange idéer, men der er noget du skal afslutte. Du har muligheden for at komme i mål med dine opgaver, så det burde ikke være nogen sag at få det gjort. I weekenden dukker nye chancer op. Dæmp ikke dine ambitioner – se hvor de kan føre dig hen.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Eskild Ebbesen: Fylder 50 år den 27. maj

Lis Sørensen: Fylder 67 år den 28. maj

Joachim B. Olsen: Fylder 45 år den 31. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Det kan blive en hel fantastisk uge. Der er, fra planeternes side, lagt op til masser af energi og nystart af projekter. At du ikke har en færdig plan, kan blive spændende. Følg dine impulser og lad dig evt. også forføre. Under alle omstændigheder, er lykken med dig.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har gode muligheder for at afslutte projekter og starte nye. Du kan få held med nogle ting, som du måske har arbejdet med de seneste uger. Alt i alt, så får du ikke bedre kort på hånden, og du lykkes med det. Du bør sætte alle sejl til og satse hele butikken

TYREN

21. april-21. maj

Du ønsker at gøre tingene på din måde, men du må instrukserne. Det er muligt, at det strider imod dine principper, men du er under pres og skal færdiggøre arbejdet. Til gengæld kan du glæde dig til weekenden, for der kan du selv bestemme.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du må tilbage og tjekke oplysninger, som du tilsyneladende mangler. Det er ikke noget problem, for du opdager undervejs, at der er masser af informationer at hente. Du fornemmer klart din styrke – især når du trækker på nogle af dine tidligere erfaringer.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Endelig ser det ud til, at der er nogle ting, der kommer til at lykkes for dig, og det bliver stort. En idé bliver til, og du får den omsat i praksis med succes. Du bør satse højt og ikke undervurdere egne evner. Ønsker du synlighed på jobbet – så er ugen velegnet.

LØVEN

23. juli-23. august

Hvis ikke der allerede er planlagt rejser, så bør du tage chancen og tage på en impulsiv tur. Du vil få nogle oplevelser, og der rykker ved nogle principper. Andet, så som juridiske sager, har gode chancer for at lykkes. Udnyt de lykkebringende energier.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Måske er der noget som du har overset? Det bør i hvert fald undersøges. Det kan f.eks. dreje sig om nogle småfilosofiske spørgsmål, hvor du har brug for nogle ledetråde, så du kan komme videre med dine opgaver og grave endnu dybere ned under overfladen.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du følger de gældende regler – men det er ikke din stil at gøre tingene på den måde, men du indordner dig for nuværende. Sidst på ugen, bedres dit humør. I weekenden finder du ro i selv at kunne bestemme i den kommende tid.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du kan lige nå at gøre nogle tanker/opgaver færdige, inden du skifter gear og kommer i omdrejninger. Du får mere energi og får igen lyst til at tage initiativer. Opgaverne i hverdagen er blevet flere, men til gengæld oplever du, at du kan ekspedere dem, meget hurtigere.

SKYTTEN

23. november-21. december

Hvis kærligheden kalder, så bør du ikke holde dig tilbage. Du kan blive ramt af store følelser, og dem bør du ikke holde nede. Det kan dog handle om meget andet i dit liv, men det overordnede tema er stor lykkefølelse og alle muligheder for at komme i mål med dine idéer.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

​Der er god stemning i familien, og det bør du udnytte. Muligheder for udvidelser af boligen kan være en af de opgaver du står foran. Udnyt og lyt til de råd du får, f.eks. i forbindelse med indretning. Du har en ekspert i familien.

Sponsoreret indhold