Kongelige24. december 2019

Trygler Harry og Meghan: Kom nu hjem!

Prins Harry og hertuginde Meghan fejrer jul i Canada, men flere i Harrys familie trygler nu parret om at vende hjem, da denne jul kan blive den sidste jul med prins Philip, der har ligget svækket på hospitalet i fire dage
https://imgix.seoghoer.dk/meghan_og_harry_mega_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Prins Harry og hertuginde Meghan er blevet opfordret til at tage hjem for at fejre jul i England – for det kan blive den sidste jul, hvor hele familien er samlet.

Prins Harrys bedstefar, 98-årige prins Philip, har netop været indlagt i fire dage – og det er angiveligt dét, der nu har fået andre medlemmer af kongehuset til at bønfalde Meghan og Harry om at vende tilbage til England til højtiden. For det kan meget vel være, at den aldrende prins Philip ikke er her til næste år.

Meghan og Harry er dog lige nu i Canada, hvor de efter planen skal fejre jul med sønnen Archie, der kom til verden i maj.

Det har også tidligere været fremme, at Meghans mor Doria besøger dem fra sit hjem i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-24_kl._09.38.09.png
 (Foto: MEGA)

Prins Harry og hertuginde Meghan var med første juledag sidste år. Men sådan bliver det ikke i år.

I en udtalelse udsendt i weekenden bekræftede det britiske kongehus, at Harry og Meghan fejrer jul i Canada:

- Hertugen har været en hyppig gæst i Canada de seneste mange år, og det har også været hertugindens hjem i syv år, før hun blev medlem af den royale familie.

- De elsker at nyde gæstfriheden fra det canadiske folk, og nogle af deres bedste venner bor stadig i landet, oplyste kongehuset i pressemeddelelsen.

Nu er der dog medlemmer af det britiske kongehus, der hellere så, at det royale par vender retur til England, da det kan være sidste gang, at hele familien kan være samlet i højtiden.

Til det britiske medie The Sun udtaler en kilde tæt på kongehuset:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-24_kl._09.40.44.png
 (Foto: MEGA)

Prins Philip i august 2019 på Valmoral i Skotland. Foto: MEGA

- Allerede før hertugen (prins Philip, red.) blev syg, var mange i vildrede over, hvorfor Harry og Meghan ville gå glip af det, der kunne blive den sidste familiejul med dronningen og Philip.

- Det er selvfølgelig helt okay, at de har brug for en ordentlig pause, men de har haft seks uger, siger kilden med hentydning til, at Harry og Meghan har holdt ferie i seks uger.

- Hvad med at få nogle skønne familiebilleder og minder med baby Archie?, lyder det videre fra insider-kilden.

- Mange fra familien har håbet at se ham i julen, men har fået at vide, at det ikke kan lade sig gøre, da de er i udlandet.

- Der er en følelse af, at de er hensynsløse og egoistiske særligt set i lyset af dronningen og prins Philips fremskredne alder, siger kilden videre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-24_kl._09.41.14.png
 (Foto: MEGA)

Politi ude foran Edward VVI Hospital i det centrale London, hvor prins Philip er indlagt. Foto: MEGA

Meghan og Harrys beslutning om at holde jul i udlandet kommer efter et særdeles begivenhedsrigt år for parret – på både godt og ondt.

I foråret – i maj måned – blev de forældre til sønnen Archie.

I efteråret stod Meghan så frem og fortalte åbent om det pres, hun har været udsat for, siden hun først fandt sammen med og senere blev gift med prins Harry.

Det skete i ITV-dokumentaren, “Harry & Meghan: An African Journey”.

Her fortalte hertuginde Meghan blandt andet:

- Det er hårdt. Jeg tror ikke helt, at nogen vil kunne forstå det, men ærlig talt havde jeg ingen idé (om hvor hårdt det ville være, red.), hvilket nok også er svært at forstå. Men da jeg første gang mødte min kommende mand, var mine venner virkelig glade, fordi jeg var så glad.

- Men mine britiske venner sagde til mig, ”Jeg er sikker på, han er fantastisk, men du bør ikke gøre det, for den britiske tabloidpresse vil ødelægge dit liv”, fortalte hertuginde Meghan i dokumentaren.

STOD FREM AF REN NØDVENDIGHED

Prins Harry og Meghan Markle mødte hinanden under en ferie i London tilbage i juni 2016. Fra start gjorde de en dyd ud af at holde deres forhold hemmeligt for den nysgerrige presse.

I november 2016 bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den amerikanske skuespillerinde, der før sin tid i kongehuset var kendt for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega512701_019.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret med sønnen Archie, der kom til verden i maj 2019. Foto: MEGA

Annonceringen af det nye par skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november 2016.

I dokumentaren“Harry & Meghan: An African Journey” blev hertuginde Meghan også spurgt ind til, hvad der ville ske, hvis hun ikke længere er i stand til at klare det massive pres:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega224678_013.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret under deres bryllup 19. maj 2018. Foto: MEGA

- For at være ærlig har jeg længe sagt til H – det er, hvad jeg kalder ham – at det ikke blot er nok at overleve noget. Det er ikke meningen med livet. Du skal blomstre. Du skal føle dig lykkelig, og jeg tror, at jeg virkelig har forsøgt at tage den britiske tankegang med en stiv overlæbe til mig (at tage modgang med knusende ro og med en facade, red.).

Den taktik har dog ikke været let for hertuginden, afslørede hun:

- Jeg forsøgte, jeg forsøgte virkeligt, men jeg tror, at dette virkelig kan ødelægge noget inde i én. Den største ting, jeg nu ved er, at jeg aldrig regnede med, at dette ville være let, men jeg havde regnet med, at det ville være fair. Og det er den del, det er svært at forlige sig med. Men jeg tager én dag ad gangen, fortalte Meghan i dokumentaren, hvor intervieweren også udfordrede Meghan ved at sige, at der med hendes position ville følge en hel del opmærksomhed.

Til det svarede hertuginde Meghan:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega224102_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret under deres vielse tilbage i maj 2018. Foto: MEGA

- Når folk siger noget, der er usandt, og de får at vide at det er usandt, men stadig får lov til at fortælle de historier… så kender jeg ikke nogen i verden, der ville føle, at det var okay, og det er noget andet end bare at blive fulgt tæt.

- Det er virkelig hårdt for andre at forstå, hvordan det føles. Den gode ting er, at jeg har min baby (lille prins Archie, red.) og min mand, og de er de bedste, lød det fra hertuginde Meghan.

Sponsoreret indhold