Kongelige13. maj 2020

Tidligere butler: Meghan Markle har en skjult bagtanke

Den nu afdøde prinsesse Dianas tidligere butler mener, at Meghan Markle og Diana har mange ligheder. Men særligt ét punkt gør alligevel de to forskellige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan_markle_-_bagtanke.jpg
 (Foto: MEGA)

Paul Burrell arbejdede som prinsesse Dianas butler, indtil den dag hun på tragisk vis mistede livet en bilulykke i Paris tilbage i august 1997.

Han føler sig overbevist om, at prinsessen og prins Harrys hustru, skuespiller Meghan Markle, ville have svært ved at komme overens.

Det skriver australske Perth Now.

- Jeg tror, de to ville have haft sammenstød.

- Jeg forestiller mig, det ville have været to stærke, uafhængige kvinder med forskelligt syn på tingene – det ville have været en kamp mellem Meghans måde og Dianas måde, forklarer Paul Burrell.

Men det er måske netop de to kvinders ligheder, der har fået prins Harry til at falde for den smukke Meghan Markle. I hvert fald, hvis man skal tro den tidligere butler:

- Harry giftede sig med Meghan, fordi hun minder om Diana. Begge kvinder ville altid stå op for det, de troede på og ville aldrig lade sig påvirke af andre.

Men her går grænsen mellem prinsesse Diana og Meghan Markle måske.

For selv om de to kvinder synes at have adskillige ligheder, så er der også en helt særlig ting, som i den grad adskiller de to:

- Jeg tror, den største forskel mellem de to er, at Meghan har en bagtanke, hvor Diana var ung og naiv.

Burrell forklarer, at Diana skrev bogen ”Diana: Her True Story - In Her Own Words” sammen med Andrew Morton og på sidelinjen holdt øje med pressen, fordi hun ikke på samme måde havde en stemme, som Meghan Markle har.

Samtidig følte hun, at folket havde ret til at kende sandheden.

Man kan måske sige, at Meghan også holder et skarpt øje med pressen. Men ifølge den tidligere butler Paul Burrell er det altså ”mere for sin karrieres skyld”:

- De næste par år vil vi se hende på røde løbere, forklarer han.

- Sådan var Diana ikke – hun var ikke interesseret i selvpromovering.

Prinsesse Diana blev gift med prins Charles tilbage i juli 1981. De to fik sammen sønnerne prins Harry og prins William.

Parret blev skilt 1996 – året før Dianas tragiske død.

Sponsoreret indhold