Kongelige15. oktober 2023

Svensk kongehus sendte fødselsdagshilsen til prins Christian: Men der var en fejl

Det svenske kongehus kom til at lave en lille brøler, da de tidligere i dag sendte en fødselsdagshilsen til prins Christian i anledning af hans 18-års fødselsdag
Opgavebeskrivelse: Premiere Peter Pan. Kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella, prins Christian og prins Vincent er til stede.Sted: Glassalen TivoliFotograf: Lars H. LaursenJournalist: Jan Körner og ulrik UlriksenOptagelsedato: 2023.10.07
Prins Christian fylder 18 år i dag.
 Foto: Lars H. Laursen

Det strømmer ind med hilsner fra nær og fjern. For i dag fylder hele Danmarks prins Christian 18 år.

Også det svenske kongehus hylder fødselaren med både billede og hilsen på de sociale medier.

Desværre havde der dog sneget sig en ærgerlig fejl med i opslaget, skriver BILLED-BLADET.

Det svenske kongehus havde nemlig skrevet:

"Prinsen fejres denne aften med en festmiddag på Fredensborg Slot.”

Og det er naturligvis ikke korrekt. Prins Christians store dag fejres som bekendt på Christiansborg Slot, hvor hans farmor er vært ved det storstilede gallataffel klokken 17.

Nu har det svenske kongehus da også rettet fejlen.

Foruden sin farmor, sine forældre og søskende kan prins Christian også se frem til at blive fejret af prins Joachim og prinsesse Marie, der er kommet hele vejen fra Washington for at fejre ham. Også deres søn grev Felix er med på dagen, mens grev Nikolai dog må blive "down under" på sin fætters store dag.

Udover den nærmeste familie kommer også en lang række af Europas kongelige, og desuden er 200 unge fra Rigsfællesskabet inviteret til bal på slottet.

Her vil de sætte tænderne i overdådig mad og drikke. Desuden kan de også se frem til underholdning og taler – hvem der præcis kommer til at optræde og tale, er endnu uvis. Det må tiden vise.

Sponsoreret indhold