Kongelige11. december 2020

Stor bekymring for gravide prinsesse Sofia

Prinsesse Sofia venter sit tredje barn – under graviditeten har den svenske prinsesse været ramt af COVID-19, hvilket naturligvis har skabt ekstra bekymring
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til næste år bliver den svenske kongefamilie beriget med endnu et medlem.

I dag kom det således frem, at 36-årige prinsesse Sofia venter sit og prins Carl Philips tredje barn.

Men graviditeten har ikke været uden bekymring for parret og resten af det svenske kongehus.

I slutningen af november kom det nemlig frem, at prinsessen og hendes 41-årige ægtemand var blevet testet positive for coronavirus.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sofia_og_carl_philip.jpg
 (Foto: MEGA)

Carl Philip og Sofia blev begge testet positive. Foto: MEGA

I dag fortæller kommunikationschef Margareta Thorgen til Svensk Damtidning, at det har været forbundet med bekymring, at den gravide prinsesse blev testet positiv:

- Det er klart, at der har været det. Men samtidigt har livlægen kendt til det og haft ekstra stor fokus på prinsessen i denne her periode, siger Margareta Thorgren til Svensk Damtidning og tilføjer:

- Alle i kongefamilien er jo enormt glade for denne nyhed, og de har naturligvis kendt til prinsessens tilstand i et stykke tid. Og eftersom prinsessen for noget tid siden blev syg med Covid-19, er alle ekstra taknemmelige for, at alting er gået godt.

Parret, der blev gift i 2015, har i forvejen to børn. Prins Alexander kom til verden i 2016, mens parret året efter kunne byde endnu en søn velkommen.

Prins Gabriel blev således født i 2017.

Sponsoreret indhold