Kongelige10. august 2020

"Stærkt signal": Kronprinsesse Mary bliver hovedtaler ved Copenhagen Pride

Kronprinsesse Mary kommer til at holde en tale til dette års Copenhagen Pride Week, som på grund af coronavirus bliver anderledes, end det plejer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200616_hjp8178_1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Paraden i forbindelse med Copenhagen Pride Week plejer hvert år at være det helt store tilløbsstykke.

Men i år er den traditionelle parade aflyst på grund af coronavirus, og i stedet sendes der et tv-show, hvor selveste kronprinsesse Mary har sagt ja til at holde en tale. Det oplyser Copenhagen Pride i en pressemeddelelse.

- Kronprinsessen har ved flere lejligheder vist sin opbakning til LGBTI+ miljøet og talt for lige rettigheder for alle. Det er et stærkt signal, som viser, at i Danmark er vi forenede - fra høj til lav i vores samfund - i bestræbelsen på, at alle skal være trygge og vide, at de er skattede medlemmer af vores samfund, udtaler Forperson for Copenhagen Pride Lars Henriksen i pressemeddelelsen.

Og ikke nok med, at Mary vil holde en tale i år, så har hun også sagt ja til at blive protektor for WorldPride og EuroGames, som afholdes i København i 2021.

- Kronprinsessen tager en aktiv interesse i vores arbejde med eventen, og vi er meget glade for hendes støtte, lyder det fra Copenhagen Pride.

Copenhagen Pride Week 2020 finder sted fra den 17. – 23. august, hvor over 100 events vil finde sted fra Rådhuspladsen i København. Tv-showet, finder sted den 22. august.

Sponsoreret indhold