Sød overraskelse: Meghan Markle genskaber stedet hun og Harry blev forelskede

Harry og Meghan kan i dag fejre deres 2 års bryllupsdag. Vi ønsker tillykke med et tilbageblik på de vigtigste øjeblikke i deres kærlighed - lige fra den første blind date til Megxit

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Den 19. maj i år var det to år siden, at Meghan Markle fik sin prins Harry, da de sagde ”ja” til hinanden i St George’s Chapel på Windsor Castle.

Men det var ikke kun brylluppet, der var storslået og ikke mindst dybt romantisk. For når de to fejrer hinanden, så giver de den alt, hvad de kan.

Særligt da Harry fyldte 35 i september sidste år, kunne Meghan ikke dy sig med at tage dét ekstra skridt for at gøre sin mand lykkelig.

- Meghan genskabte deres Botswana camping eventyr i deres baghave, lyder det fra en kilde tæt på parret til det amerikanske medie People.

Meghan Markle sammen med prins Harry og parrets søn, Archie. Foto: MEGA

Tilbage i 2017, da han og Meghan blev interviewet omkring deres forlovelse, afslørede prinsen, at han og Meghan sammen tog til Afrika efter blot to dates i London.

- Det var måske omkring tre eller fire uger efter, at det lykkedes mig at overtale hende til at komme med mig til Botswana. Vi camperede under stjernerne, og det var simpelthen bare så fantastisk, lød det dengang fra den nyforelskede og nyforlovede prins.

Derfor faldt det helt naturligt for Meghan, at stedet skulle være en del af prinsens 35-års fødselsdagsgave.

- Det er et sted, der betyder så meget for dem – og særligt for Harry – så Meghan ville gerne give ham det sted på hans fødselsdag, så hun satte et telt op, fandt soveposerne frem, lavede mad og genskabte Botswana, hvor de to blev forelsket, fortæller kilden.

Ifølge mediet, så valgte parret at fejre deres toårs bryllupsdag alene, sammen med deres nu etårige søn, Archie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close