Kongelige8. marts 2023

Smidt ud af boligen: Sådan reagerede Meghan Markle og prins Harry

Hertugen og hertuginden af Sussex har ikke længere lov til at bo i Frogmore Cottage, men det gør tilsyneladende ikke meget
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Meghan Markle og prins Harry skal vinke farvel til deres engelske hytte.
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Harry og Meghan skal aflevere nøglerne

De har netop fået sparket af kong Charles, som har besluttet, at Meghan Markle og prins Harry ikke længere skal have lov til at være dem, der ejer Frogmore Cottage.

Det er dog tilsyndeladende ikke noget, som Sussex-parret har planer om at lave et stort nummer ud af.

- Vi kan bekræfte, at at hertugen og hertuginden af ​​Sussex er blevet bedt om at forlade deres bolig i Frogmore Cottage, lød det tidligere på måneden en talsperson på vegne af Meghan og Harry.

Nu lyder det fra en kilde tæt på parret, at der bestemt ikke bliver spildt tid på at spekulere for meget over tabet af den nyrenoverede hytte.

Meghan Markle og prins Harry skal vinke farvel til deres engelske hytte.
Meghan Markle og prins Harry skal vinke farvel til deres engelske hytte.
 Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge People siger kilden, at den 41-årige Meghan Markle og den 38-årige prins Harry ikke har planer om at gøre et forsøg på at lave om på den skelsættende beslutning.

Parret synes dog, at det er "beklageligt", eftersom Frogmore-huset, der er beliggende nær Windsor Castle, byder på masser af privatliv væk fra offentligheden.

Kilden tilføjer, at Sussex-parret fortsat er glade for at bo med deres to børn, Archie på tre og Lilibet på 21 måneder, i Californien.

Meghan og Harry flyttede til den amerikanske delstat i 2020, efter de trådte tilbage fra deres rollers om højtstående medlemmer af det britiske kongehus.

Frogmore Cottage hvor Meghan Markle og prins Harry tidligere har boet.
Frogmore Cottage hvor Meghan Markle og prins Harry tidligere har boet.
 Foto: Ritzau Scanpix

I stedet ønsker den 74-årige kong Charles, at hans lillebror, prins Andrew, skal bo i huset.

Prins Andrew, der de sidste mange år har boet i det fornemme og en del større Royal Lodge, er blevet frataget sine royale pligter, efter han blev ramt af anklager om seksuelt misbrug og overgreb.

Meghan og Harry er dog ikke helt ude i kilden, for den engelske konge har eftersigende givet det skandaleramte par et andet tilbud, der ikke er helt dårligt.

Sponsoreret indhold