Kongelige 16. juni 2020

Sjældent syn: Frederik og Mary på job med dronningen

For første gang siden coronakrisen er Margrethe og kronprinsparret ude blandt danskerne på officiel opgave sammen, og det er i en festlig anledning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag bliver et splinternyt portræt af Margrethe afsløret i anledning af regentens 80-års fødselsdag i år. Og ikke bare regenten, men også kronprinsparret ved med til at markere den særlige dag. 

Det er ellers ikke så ofte, vi ser dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen på job, men det skete altså i dag - deres første fælles opgave efter coronakrisen. 

Først ankom Frederik og Mary til slottet, der ligger i Hillerød. Kronprinsparret så ud til at nyde den solrige dag og tog sig tid til at vinke og hilse, inden de smuttede ind på slottet.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: Hanne Juul

Dronning Margrethe havde sin ældste søn og svigerdatteren med til sin forsinkede 80-års fødselsdag. Foto: Hanne Juul

Lige efter ankom dronningen i flot stil og fik overrakt blomster af blomsterpigen Viktoria Fruelund Juel Andersen på 5 år. Viktoria havde et kostume på fra Tommelise - et kostume som dronningen har designet. 

Da Margrethe fik øje på kostumet, smilede hun ekstra meget. 

Herefter gik dronningen ind på slottet, hvor det nye portræt bliver afsløret. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det nye billede bliver en del af den nye udstilling “Dronningens Ansigter”, en særudstilling om Dronning Margrethe II’s liv, virke og særlige interesser.

Sponsoreret indhold