Se fotoet: Afslører Meghan Markle babyens køn?

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Der er ikke et øje tørt hjemme hos Sussex-parret, der kan se frem til snart at give den næsten toårige søn Archie titlen som storebror.

Meghan og Harry afslørede den glædelige nyhed på Valentinsdag. Og datoen, som var helt speciel for særligt prins Harry, var en hyldest til hans nu afdøde mor prinsesse Diana.

Siden parret i sidste uge officielt meddelte, at de ikke ville vende tilbage til det britiske kongehus, har de ikke optrådt offentligt.

Lige indtil nu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

For i forbindelse med deres podcast ”Archwell Audio” livestreamede de nemlig i en 20 sekunder lang video - og her kunne man således mere end bare ane, at hertuginden bar en stor ring med en pink safir.

Og dét har altså fået royale fans til tasterne. Folk er nemlig overbeviste om, at Meghan Markle med netop denne ring afslører kønnet på den baby, som ifølge planen kommer til verden til maj.

Det skriver The Sun.

Den pink ring var dog heller ikke til at overse:

- Er den pink ring et hint?, spørger en royal fan

- Var det en diskret måde at fortælle, at det bliver en pige?, spørger en anden.

- DET ER EN PIGE!

Og således flyder internettet over med kommentarer, der tydeligt vidner om, at mange er overbeviste om, at Sussex-parret ved deres optræden afslørede kønnet på deres kommende vidunder.

Er du enig?

Se fotoet af Meghan Markle og hendes store safirring:

Foto: Planet Photos/Spotify/Ritzau Scanpix

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close