Kongelige27. april 2023

Se den unikke video: Kronprinsesse Mary og Dan Jørgensen i lækker støvledans

Kronprinsessen og den danske minister for global klimapolitik sluttede deres tur til Fiji af med manér
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mary og Dan Jørgensen sluttede turen til Fiji af med en svingom med lokalbefolkningen. Foto: Jesper Sunesen.

“Dance a little støvle dance, dance it while you have a chance”.

Med De Nattergales berømte ord trådte kronprinsesse Mary og minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (måske) ud på en strand i Fiji.

Iklædt fint tøj og gummistøvler skulle deres rejse til Fiji nemlig sluttes af med maner, og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage en svingom med lokalbefolkningen.

Hvem af de to danskere, der klarede sig bedst, skal være op til den enkelte læser at vurdere, men Dan Jørgensen måtte bagefter indrømme, at han ikke er så god til at danse normalt, og at støvlerne bestemt ikke hjalp.

Kronprinsessen var sammen med den danske delegation taget ud til landsbyen ved stranden, da der skulle plantes mangrovetræer i klimaets tjeneste.

Træplantningen og støvledansen blev de sidste gøremål i Fiji, da turen herefter gik til lufthavnen. Rejsen er nu gået videre til den australske storby Sydney.

Fredag skal Mary og Dan deltage i et arrangement med en række danske erhvervsrepræsentanter, der er involveret i den grønne omstilling i Australien.

Turen til østen har også fået det umage par forbi østaten Vanuatu.

Mangrovemary og Dansedan i Fiji

Sponsoreret indhold