Kongelige23. december 2019

Se de skønne billeder: Jul på slottet

Julefreden har sænket sig over Buckingham Palace, hvor lille prins George forleden jonglerede i køkkenet, mens han lavede engelske julespecialiteter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega572954_002.jpg

Efter et mildest talt turbulent år i det britiske kongehus har julefreden langt om længe sænket sig.

Forleden jonglerede lille prins George, 6, således i køkkenet med sin familie, mens han lavede traditionelle engelske julespecialiteter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega572954_001.jpg
 (Foto: MEGA)

6-årige prins George havde styr på sin "christmas pudding", mens hans far, farfar og oldemor stolt kiggede med. Foto MEGA

Og de dejlige billeder har Buckingham Palace nu valgt at udsende. Billederne viser den seksårige prins sammen med sin oldemor, 93-årige dronning Elizabeth, sin far, prins William, 37, samt sin bedstefar, 71-årige prins Charles.

På menuen er en klassisk ”christmas pudding”, som altså prins George er i fuld gang med at fremtrylle. Billederne er taget i det såkaldte Music Room på Buckingham Palace i London.

De lækre julelækkerier skal dog ikke kun nydes af den britiske kongefamilie. De søde sager skal nemlig spises i forbindelse med en velgørenhedsmiddag, som skal støtte medlemmer af den britiske hær og deres familier.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega572954_003.jpg

Julefreden har fundet vej til det britiske kongehus efter et særdeles turbulent år. Foto: MEGA

Det seneste år – og særligt de seneste måneder – har været yderst turbulent for det britiske kongehus.

Skandalen – der regnes som den største i det britiske kongehus i nyere tid – omhandler prins Andrew og hans nære forhold til den dømte sexforbryder Jeffrey Epstein. Ifølge flere kvinder har den i dag 59-årige prins Andrew dyrket sex med dem i forbindelse med fester, som prinsen har holdt med Epstein – til trods for, at kvinderne var under den seksuelle lavalder.

Skandalen fik i efteråret den konsekvens, at prins Andrew nu er fritstillet fra sine officielle pligter på ubestemt tid.

Læs alt om skandalen her.

Sponsoreret indhold