Kongelig fødselar: Se de nye billeder af 15-årige prins Felix

(Foto: All Over)

Der er god grund til at tro, at prins Felix bliver ekstra forkælet i dag med både gaver og godt til ganen.

Prins Joachims næstældste søn kan nemlig fejre sin 15 års fødselsdag. Og i den anledning har kongehuset – traditionen tro – fået taget nogle nye billeder af den unge prins.

I alt har kongehusets fotograf Steen Brogaard taget tre nye billeder af prins Felix. Et par af billederne har kongehuset selv lagt på henholdsvis Facebook og Instagram. Du kan se de nye, skønne billeder herunder.

Prins Felix’ 15-års fødselsdag er ikke hans eneste store mærkedag i årets løb. I foråret blev prins Felix således også konfirmeret.

1. april blev han konfirmeret i Fredensborg Slotskirke.

Her var hele familien samlet for at se den dengang 14-årige prins blive konfirmeret ved en konfirmation, der gik i gang klokken 11.00.

Det var kongelig konfessionarius, Erik Normann Svendsen, der stod for konfirmationen, og Felix var det eneste konfirmationsbarn, der blev konfirmeret i Fredensborg Slotskirke den 1. april. Det er nemlig tradition for den kongelige familie, at man bliver konfirmeret alene.

- Det gik godt. Jeg er stolt, fortalte Prins Joachim til den fremmødte presse, da sønnens konfirmation var vel overstået.

Efter turen i Fredensborg Slotskirke tog hele den kongelige familie tilbage til København. Her var der nemlig fest for den nærmeste familie på Amalienborg.

Mon ikke der også er fest i dag i anledning af prinsens 15 års fødselsdag?

Du kan se billeder af prins Felix i galleriet herunder fra dengang, han fyldte 14 år:

Prins Felix fylder 14 år

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close